avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... As vrea sa știu dacă am ceva sanse de recuperare al ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

As vrea sa știu dacă am ceva sanse de recuperare al permisului ...

As vrea sa știu dacă am ceva sanse de recuperare al permisului de conducere
Complet: C2Pv
Tip solutie: admite cererea
Solutia pe scurt: În baza art. 346 alin. (1) C.proc.pen., constată că Judecătoria Satu Mare este competentă în soluţionarea prezentei cauze, constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. 1907/131/P/2023 din data de 14.06.2024 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, constată legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală privind pe inculpatul HORJ IOAN, ..., trimis în judecată pentru săvârşirea infrac?iunii de conducerea unui vehicul de o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată, prevăzută şi pedepsită de art. 335 alin. 2 C.pen. Dispune începerea judecăţii cauzei faţă de inculpatul HORJ IOAN . Cu drept de contestaţie în termen 3 zile de la comunicarea încheierii. Pronunţată în camera de consiliu de azi, 01.08.2024.
Document: Încheiere finală camera preliminară 247/2024 01.08.2024
Cel mai recent răspuns: Lonapak , utilizator 19:27, 9 Decembrie 2024

N-o să vă spună nimeni care sunt șansele dintr-o încheiere de începere a judecății.
Abia s-a constatat legalitatea urmăririi penale și s-a încheiat faza procesuală de cameră preliminară.
Urmează judecata în primă instanță și hotărârea trebuie să rămână definitivă, dacă nu se exercită calea de atac.
Mai durează.

H.Ionut a scris:

As vrea sa știu dacă am ceva sanse de recuperare al permisului de conducere
Complet: C2Pv
Tip solutie: admite cererea
Solutia pe scurt: În baza art. 346 alin. (1) C.proc.pen., constată că Judecătoria Satu Mare este competentă în soluţionarea prezentei cauze, constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. 1907/131/P/2023 din data de 14.06.2024 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, constată legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală privind pe inculpatul HORJ IOAN, ..., trimis în judecată pentru săvârşirea infrac?iunii de conducerea unui vehicul de o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată, prevăzută şi pedepsită de art. 335 alin. 2 C.pen. Dispune începerea judecăţii cauzei faţă de inculpatul HORJ IOAN . Cu drept de contestaţie în termen 3 zile de la comunicarea încheierii. Pronunţată în camera de consiliu de azi, 01.08.2024.
Document: Încheiere finală camera preliminară 247/2024 01.08.2024

Daca se va dispune o solutie de achitare/renuntare la aplicarea pedepsei/amanarea aplicarii pedepsei.
Mulțumesc

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Daca se va dispune o solutie de achitare/renuntare la aplicarea pedepsei/amanarea aplicarii pedepsei.

Scuze din nou de deranj, daca se dispune soluția de achitare / renuntare la aplicarea pedepsei/amanarea aplicarii pedepsei , sun posibile șanse să-l iau înapoi?? Mi luat de un an și două luni și atât am primit deja prin citație.

Am primit Soluția : amânarea aplicării pedepsei, cu supraveghere 2 ani de zile 1200 lei cheltuieli judiciare; îmi mai da permisul înapoi??

Alte discuții în legătură

Conducere permisul suspendat îmi pot lua permis-ul înapoi când ... H.Ionut H.Ionut Conducere permisul suspendat îmi pot lua permis-ul înapoi când merg la judecătore ? Complet: C2P Solutie: Amânarea aplicării pedepsei Solutie pe ... (vezi toată discuția)
In cazul art. 335 alin (2) cod penal pentru conducerea unui vehicul ... cyan cyan In cazul art. 335 alin (2) cod penal pentru conducerea unui vehicul in perioada de suspendare a dreptului de a conduce se elibereaza dovada inlocuitoare cu ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat alex.andrei alex.andrei Buna ziua, Am nevoie si eu de un raspuns din parte dvs. Am permisul suspendat pe trei luni pentru viteza si am fost de domnii politai de doua ori. In ... (vezi toată discuția)