Condamnare fără acord de recunoaştere
Solutia pe scurt: În baza art. 396 al. (1), (2) şi (10) din Codul de procedură penală, cu aplicarea art. 61 alin. (2) ?i alin. (4) lit. c) din Codul penal, dispune condamnarea inculpatului la pedeapsa amenzii penale în cuantum de 2700 lei, corespunzătoare pentru 135 de zile-amendă, a câte 20 de lei/zi amendă, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prev. ?i ped. de art. 335 alin. (2) Cod penal. Atrage aten?ia inculpatului asupra dispoziţiilor art. 63 din Codul penal privind consecin?ele neexecutării, cu rea-credin?ă, a amenzii aplicate. În baza art. 398, art. 272 alin. (1) ?i art. 274 alin. (1) C.proc.pen., obligă inculpatul la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat în cuantum de 800 lei, 100 de lei pentru faza de urmărire penală ?i 700 de lei pentru faza de cameră preliminară şi judecată. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicarea copiei sentinţei penale pentru procuror şi inculpat. Pronun?ată azi, 16 aprilie 2025, prin punerea hotărârii la dispozi?ia procurorului şi a inculpatului prin mijlocirea grefei instanţei.
Document: Hotarâre 167/2025 16.04.202...... AM FACUT APEL AM ȘANSE SA CÂȘTIG APELUL SA OBȚIN AMANAREA APLICARII PEDEPSEI SI SĂ-MI OBȚIN PERMISUL? SI CAT DUREAZA APELUL