avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ! Imi cer scuze ca habar nu am ce inseamna asta ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ! Imi cer scuze ca habar nu am ce inseamna asta inteleg ...

Buna ! Imi cer scuze ca habar nu am ce inseamna asta inteleg eu ceva dar foarte putin spunetimi va rog ! Ora estimata: 09:00
Complet: C7 - Apel
Solutie: Nefondat
Solutie pe scurt: Respinge ca nefondat apelul declarat de inculpatul R.D.E. împotriva Sentin?ei penale nr. 188/2024 pronun?ate la data de 29.03.2024 în dosarul nr. 1490/175/2021 al Judecătoriei Aiud. În baza art.424 alin.3 C.proc.pen. deduce din durata pedepsei rezultante durata reţinerii de 24 de ore din data de 18.09.2021 (conform sentinţei penale nr. 746/2022 a Judecătoriei Aiud), durata reţinerii de 24 de ore din data de 13-14.08.2022 (conform sentinţei penale nr. 564/2023 a Judecătoriei Aiud), respectiv perioada executată de la data de 07.02.2023 până la data pronun?ării prezentei decizii, respectiv 22.10.2024. În temeiul art. 275 alin.2 Cod procedură penală, obligă apelantul inculpat la plata către stat a sumei de 300 de lei, reprezentând cheltuieli judiciare avansate de stat în apel. În temeiul art. 275 alin. 6 Cod procedură penală, onorariul par?ial cuvenit apărătorului desemnat din oficiu pentru inculpatul R.D.E., în sumă de 250 lei ?i onorariul cuvenit apărătorului desemnat din oficiu pentru persoana vătămată S.G.S, în cuantum de 510 lei, vor fi avansate din fondurile Ministerului Justi?iei ?i vor rămâne în sarcina statului. Definitivă. Pronun?ată în data de 22.10.2024, prin punerea solu?iei la dispozi?ia păr?ilor ?i a procurorului, prin mijlocirea grefei instan?ei.
Data pronuntare:22.10.2024
Document sedinta: Hotarare 666/2024 din
Cel mai recent răspuns: 1234fsj6i , utilizator 14:46, 30 Octombrie 2024
A rămas valabilă hotărârea primei instanțe.
Adica ? Din nou nu am inteles nimic el este acum la puscarie din 07.02.2023 pt conducere fara permis si dosaru asta la avut pe rol lipsire de libertate si violenta in familie, eu am inteles ca a facut de 2 ori 24 de ore si durata de cand lau inchis pana acum asa am inteles eu ca e pedeapsa asta pt lipsire de libertate va rog spunetimi mai explicit face sau nu puscarie pt lipsirea de libertate ?

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Oare mai pot angaja un avocat , i se mai poate scade din pedeapsa sau arest la domiciliu ?

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce mai poate rezolva un avocat aic i . .respinge ca nefondat ... 1234fsj6i 1234fsj6i Ce mai poate rezolva un avocat aic i . .Respinge ca nefondat apelul declarat de inculpatul R.D.E. împotriva Sentin?ei penale nr. 188/2024 pronun?ate la data ... (vezi toată discuția)
Interpretare sentinta penala Ralucadd Ralucadd Ajutați-ma Complet: 8APa Tip solutie: Nefondat Solutia pe scurt: În baza art.421 alin.1 pct.1 lit.b Cod procedură penală, respinge ca nefondate ... (vezi toată discuția)
Se libereaza sau nu ? doberv doberv ipotetic sa presupunem ca judecatoria x a prelungit masura arestarii preventive,inculpatul a facut recurs impotriva acestei hotarari ,recurs care s-a respins ... (vezi toată discuția)