avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Interpretare sentinta penala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Interpretare sentinta penala

Ajutați-ma

Complet: 8APa
Tip solutie: Nefondat
Solutia pe scurt: În baza art.421 alin.1 pct.1 lit.b Cod procedură penală, respinge ca nefondate apelurile declarate de PARCHETUL DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL DÂMBOVIŢA şi inculpatul ....., împotriva sentinţei penale nr.33 pronunţate la data de 03 februarie 2023 de Tribunalul Dâmboviţa. În baza art.275 alin.2 Cod procedură penală, obligă pe apelantul-inculpat ...... la plata sumei de 200 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de către stat. În baza art.272 alin.1 Cod procedură penală rap. la art.275 alin.6 Cod procedură penală, onorariul apărătorului desemnat din oficiu, în cuantum de 601 lei, se va avansa din fondurile Ministerului Justiţiei în contul Baroului Prahova. Definitivă. Pronunţată astăzi, 31.03.2023, prin punerea deciziei la dispoziţia inculpatului şi a procurorului, prin mijlocirea grefei instanţei.

Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Aprilie 2023
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Ralucadd , utilizator 19:10, 3 Aprilie 2023
Sentinta de la Tribunalul Dambovita prin care s-a respins acordul de recunoastere, a ramas definitiva iar dosarul s-a restituit la Parchet in vederea continuarii urmaririi penale.
In decizia finala a Curtii de Apel Ploiesti sunteti obligat sa platiti cheltuieli de judecata catre stat in valoare de 200 lei.
SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business
Sunt șanse de pușcărie ?
Mai pe scurt , un polițis mi a cerut bani pentru a nu îmi face dosar. Mi a cerut o suma de bani prin mesaje si restul prin apel . Și eu la poliție am spus toată suma pe care i am dat o , dar nu am dovezi decât pt suma pe care mi a cerut o prin mesaj . Și am ieșit ca, dare de mita . Câte șanse sunt sa fac pușcărie ? Fapta fiind din 2019-2020. Va mulțumesc frumos !
Ralucadd, utilizator
Atasati hotararea de la fond.
Ultima modificare: Luni, 3 Aprilie 2023
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Mie nu mi a acceptat de la curtea de apel Ploiești din cauza ca nu au ieșit toți banii , ca nu am justificatie pt restul de bani . Cum as putea sa ii justific , dacă au fost prin apel telefonic ?
Am cerut pt recunoașterea vinovăției și sa fac in folosul comunității . Plicul care mi a venit de la tribunalul de la Târgoviște scrie ca am cu suspendare 1 an și 3 luni. Deci sunt șanse de pușcărie ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ! imi cer scuze ca habar nu am ce inseamna asta inteleg ... 1234fsj6i 1234fsj6i Buna ! Imi cer scuze ca habar nu am ce inseamna asta inteleg eu ceva dar foarte putin spunetimi va rog ! Ora estimata: 09:00 Complet: C7 - Apel Solutie: ... (vezi toată discuția)
Reabilitare Razvan Ionuț 93 Razvan Ionuț 93 În temeiul art. 335 alin. 1 din Codul penal, raportat la art. 375 şi art. 396 alin. 10 din noul Cod de procedură penală, condamnă la pedeapsa de 1 an şi ... (vezi toată discuția)
Art. 275 alin. 2 noul cod de procedura penala alecucarmen alecucarmen Buna ziua! As dori o indrumare in legatura cu o Incheiere judecatoreasca. Am contestat in instanta Rezolutia de NUP data de un procuror al Parchetului de pe ... (vezi toată discuția)