avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Confirmare renuntare urmarire penala art 318 alin12 ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Confirmare renuntare urmarire penala art 318 alin12 NCPP

Am primit o citatie in legatura cu o petarda aruncata la un meci de fotbal .. Trebuie sa ma prezint la judecatorie .. Imi trebuie avocat ? Ce se intampla daca nu ma prezint ? Ce urmeaza mai departe ?
Cel mai recent răspuns: AvTudor_com , utilizator 19:40, 1 Septembrie 2017
Va recomand sa va prezentati, daca ati fost citat.
Solutia o sa fie de admitere a cererii de renuntare, mai mult ca sigur.
Este posibil sa dispuna cheltuieli, in sarcina dvs, dar pentru o asemenea fapta cred ca vor fi zero sau cateva zeci de lei.
Ultima modificare: Vineri, 1 Septembrie 2017
AvTudor_com, utilizator
Va multumesc ca am raspuns, la parchet mi-a spus ca o sa am 200 dar in citatie scrie ca , cheltuielile in cuantum de 200 lei sunt in sarcina satului Avocat imi trebuie ?
Ultima modificare: Vineri, 1 Septembrie 2017
Madalin0123, utilizator
Nu aveti nevoie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Confirmare renunțare urmărire penală. să mă prezint, sau nu, la ședința de judecată? Marianph28 Marianph28 Bună ziua tuturor! Am condus cu permisul suspendat pentru cumululul a 16 puncte de penalizare, mai aveam 10 zile să-mi iau permisul dar mi s-a făcut milă ... (vezi toată discuția)
Solutia pe scurt vs hotararea redactata RGhe RGhe Buna ziua! Ma intereseaza daca solutia pe scurt difera de hotararea redactata. Am primit renuntare urmarire penala si obligatia cheltuielilor de judecata. Ma ... (vezi toată discuția)
Confirmare renuntare urmarire penala art 318 alin12 ncpp Madalin0123 Madalin0123 Ieri am fost la tribunal si a ramas sa se pronunte , iar pe internet a aparut solutionarea: Solutia pe scurt: În baza art. 318 alin. 15 C.proc.pen. admite ... (vezi toată discuția)