Buna ziua,
doresc sa stiu cui ma pot adresa pentru obtinerea unui tiltu de proprietate asupra unui teren mostenit de mama mea de la parintii sai. Terenul se afla in comuna Drajna, judetul Prahova, ai mei au depus cerere din luna mai, de la primarie li s-a spus initial ca dureaza doua saptamani si vor obtine actul. Nici in ziua de azi nu l-au primit, mai mult, functionarele de la primarie care ar trebui sa inainteze dosarul si sa rezolve problema i-au spus mamei mele ca daca vor rezolva, daca nu -nu. As vrea sa stiu exact care este autoritatea publica unde ar trebui sa ma adresez in acest caz si ce demersuri sa mai fac in continuare ca sa obtin acel titlu de proprietate - ai mei sunt deja bolnavi de nervi, nu mai au mult de trait si as vrea sa le rezolv aceasta problema sa se mai linisteasca.
Multumesc
Raluca Tudor
Buna ziua, am mai postat acest subiect la inceputul lunii august, intre timp au intervenit alte chestiuni in care as vrea sa ma lamuresc: am fost la primaria Drajna saptamana trecuta si mi s-a spus ca toata documentatia este intocmita, urmand a fi depusa la Oficiul cadastral - functionarele primariei mi-au dat asigurari ca vor face acest lucru saptamana viitoare. Cand am sunat sa ma interesez, mi-au spus ca nu au ajuns sa depuna dosarul pentru ca nu au masina...si ca sigur saptamana asta o sa se rezolve... M-am oferit sa le asigur eu transportul, dar au spus ca nu se poate... Intrebarea mea este: exista posibilitatea legala de "a-mi lua soarta in propriile maini" adica sa le cer sa-mi inmaneze mie toate actele si sa le depun personal?