avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... SOLICIT CONSILIERE IN PRIVINTA OBTINERII UNUI TITLU DE ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

SOLICIT CONSILIERE IN PRIVINTA OBTINERII UNUI TITLU DE PROPRIETATE

Buna ziua,
doresc sa stiu cui ma pot adresa pentru obtinerea unui tiltu de proprietate asupra unui teren mostenit de mama mea de la parintii sai. Terenul se afla in comuna Drajna, judetul Prahova, ai mei au depus cerere din luna mai, de la primarie li s-a spus initial ca dureaza doua saptamani si vor obtine actul. Nici in ziua de azi nu l-au primit, mai mult, functionarele de la primarie care ar trebui sa inainteze dosarul si sa rezolve problema i-au spus mamei mele ca daca vor rezolva, daca nu -nu. As vrea sa stiu exact care este autoritatea publica unde ar trebui sa ma adresez in acest caz si ce demersuri sa mai fac in continuare ca sa obtin acel titlu de proprietate - ai mei sunt deja bolnavi de nervi, nu mai au mult de trait si as vrea sa le rezolv aceasta problema sa se mai linisteasca.
Multumesc
Raluca Tudor
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:50, 7 Septembrie 2007
incearca la prefectura.....au o comisie speciala ....
Adresati-va institutiei prefectului din Prahova, formulati un memoriu catre comisia de aplicare a legii fondului funciar, totodata solicitati o audienta prefectului sau subprefectului pentru al informa personal in privinta urgentarii.
Vedeti ca ziua de audiente este in fiecare marti de la 10-14
.
Multumesc, asa am sa fac.

Buna ziua,
doresc sa stiu cui ma pot adresa pentru obtinerea unui tiltu de proprietate asupra unui teren mostenit de mama mea de la parintii sai. Terenul se afla in comuna Drajna, judetul Prahova, ai mei au depus cerere din luna mai, de la primarie li s-a spus initial ca dureaza doua saptamani si vor obtine actul. Nici in ziua de azi nu l-au primit, mai mult, functionarele de la primarie care ar trebui sa inainteze dosarul si sa rezolve problema i-au spus mamei mele ca daca vor rezolva, daca nu -nu. As vrea sa stiu exact care este autoritatea publica unde ar trebui sa ma adresez in acest caz si ce demersuri sa mai fac in continuare ca sa obtin acel titlu de proprietate - ai mei sunt deja bolnavi de nervi, nu mai au mult de trait si as vrea sa le rezolv aceasta problema sa se mai linisteasca.
Multumesc
Raluca Tudor

Buna ziua, am mai postat acest subiect la inceputul lunii august, intre timp au intervenit alte chestiuni in care as vrea sa ma lamuresc: am fost la primaria Drajna saptamana trecuta si mi s-a spus ca toata documentatia este intocmita, urmand a fi depusa la Oficiul cadastral - functionarele primariei mi-au dat asigurari ca vor face acest lucru saptamana viitoare. Cand am sunat sa ma interesez, mi-au spus ca nu au ajuns sa depuna dosarul pentru ca nu au masina...si ca sigur saptamana asta o sa se rezolve... M-am oferit sa le asigur eu transportul, dar au spus ca nu se poate... Intrebarea mea este: exista posibilitatea legala de "a-mi lua soarta in propriile maini" adica sa le cer sa-mi inmaneze mie toate actele si sa le depun personal?
Puteti sa solicitati, in scris, acest lucru Primariei respective. In urma raspunsului dat va puteti adresa instantei de judecata, deoarece art.1 din Legea nr.554/2004 prevede ca : orice persoana care se considera vatamata intr-un drept al sau ori intr-un interes legitim, de catre o autoritate publica, printr-un act administrativ sau prin nesolutionarea in termenul legal a unei cereri, se poate adresa instantei de contencios administrativ competente, pentru anularea actului, recunoasterea dreptului pretins sau a interesului legitim si repararea pagubei ce i-a fost cauzata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate Teotero1980 Teotero1980 Buna ziua , Numele meu este Teodora Raluca Tudor Galescu si va scriu intr-o problema pe care o avem de mai bine de 2 ani de zile. Mama mea, Genovita ... (vezi toată discuția)
Problemã legea 18/1991 catalin.b catalin.b Buna ziua! As dori câteva păreri referitor la modul in care trebuie sa acţionez pentru cazul prezentat în continuare. Este vorba de o ... (vezi toată discuția)
Ordinul prefectului dananatonela dananatonela Buna ziua.Din anul 2014 ma chinui sa obtin ordinul prefectului pt un teren aflat in com Dobroedti jud Ilfov eu avand un certificat de mostenitor din anul 1987 ... (vezi toată discuția)