avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Activitate dany3

Activitate dany3

Buna ziua,
Sunt coproprietar in acte cu sotia pe un apartament si eu vreau sa vand sa ma mut.
Practic noi suntem separati de 20 de ani dar locuim in acelasi apartament tocmai pentru ca ea nu vrea sa vanda , doar ca acum sa inrautatit situatia din cauza ca ea este alcolica si face scandal.
Eu am un infarct de gradu 4 la activ si aceasta individa incearca practic sa ma omoare enervanduma aproape zilnic. Casa este impartita deja in doua cu usi dar avem o bucatarie comuna.
Va rog sa ma ajutati cu un sfat cum sa scap din aceasta situatie si sa o oblig sa vanda .
La adunarea generala au fost 17 apartamente prezente diin 51 din care cel putin 8 au votat impotriva acestor modificari si totusi astazi au fost afisate la intretinere.
Aceste reparatii nu sunt de nevoie ci mofturi estetice, tocmai din acest motiv oameni de pe scara nu vor sa plateasca. Cati locatari trebuie sa fie de acord ca sa se faca aceasta investitie ?
Buna ziua,
Administratora blocului in care locuiesc a hotarat sa schimbe liftul sa puna afisaj digital, oglinzi , spoturi.... in valoare de 19.000 de lei .
Eu care locuiesc la parter (4 camere) sunt obligata sa platesc cea mai mare suma din toate apartamentele, 540lei. Nu m-ar deranja sa platesc 1% din valoare avand in vedere ca nu folosesc liftul , dar sa platesc cel mai mult din toate cele 53 apartamente mi se pare inadmisibil.
Va rog sa imi spuneti in ce conditii ma pote obliga sa platesc pentru acest serviciu pe care eu nu il folosesc?
Si ce pot face in continuare, cui ma pot adresa ?

Inca o intrebare la subsolul blocului diversi locatari si-au facut boxe unde tin diverse lucruri de la gunoi la substante inflamabile. Cui ma pot adresa pentru un control deoarece administratora nu ia nici o masura?

Multumesc anticipat pentru raspuns.