avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum pot sa vand apartamentul in care sunt coproprietar ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum pot sa vand apartamentul in care sunt coproprietar cu sotia daca ea refuza.

Buna ziua,
Sunt coproprietar in acte cu sotia pe un apartament si eu vreau sa vand sa ma mut.
Practic noi suntem separati de 20 de ani dar locuim in acelasi apartament tocmai pentru ca ea nu vrea sa vanda , doar ca acum sa inrautatit situatia din cauza ca ea este alcolica si face scandal.
Eu am un infarct de gradu 4 la activ si aceasta individa incearca practic sa ma omoare enervanduma aproape zilnic. Casa este impartita deja in doua cu usi dar avem o bucatarie comuna.
Va rog sa ma ajutati cu un sfat cum sa scap din aceasta situatie si sa o oblig sa vanda .
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 17:02, 2 Februarie 2018
Solicitati partajul bunului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sotie maltratata de sot cata_llyna cata_llyna Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat, o recomandare pentru un caz de sotie de varsta a doua, maltratata de catre sot, victima a violentei psihice ... (vezi toată discuția)
Divorț ,precontract ! am cumpărat un apartament prin precontract ... GeorgeTo GeorgeTo Divorț ,precontract ! Am cumpărat un apartament prin precontract cu data scadenta in Decembrie. Banii au fost achitați in prima rata 95% din banii ... (vezi toată discuția)
Locatari violenti si agresivi reandrei reandrei Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat vis a vis de un vecin minunat pe care il am. Este vorba de fiul vecinei mele de plaier care a decedat in urma cu ... (vezi toată discuția)