avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Divorț ,precontract ! Am cumpărat un apartament prin ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Divorț ,precontract ! Am cumpărat un apartament prin precontract ...

Divorț ,precontract !

Am cumpărat un apartament prin precontract cu data scadenta in Decembrie.
Banii au fost achitați in prima rata 95% din banii mamei mele ( eu fiind soțul în acest cuplu), rezultați din vânzarea casei părintești .
Acum locuim eu și soția și fiica noastră .
Deoarece nu mă mai înțeleg aproape deloc cu soția doresc să divorțez .
Ce mă sfătuiți să fac având în vedere că o să pierd și banii de pe apartament,având în vedere că nu mai îmi pasă de nimic acum .
Sau chiar de l-as plati in totalitate ,mi se pare că nu merită să îl mai împart deoarece soția se pare că asta a cam vrut ....
Situația este in genul in care ,eu muncesc și mă zbat cu toate ,îmi și gătesc uneori în timp ce apartamentul l-am decopertat și am pus ,parchet ,gresie ,uși etc totul de unul singur . Soția nu mă susține cu nimic aproape .
Eu sunt vegan ,și-a luat gândul de la mine in a mă ajuta cu stilul meu de viață ,e foarte greu ,și mi-a cam ajuns .
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:09, 21 Aprilie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
cereti la partaj atribuirea casei si sa se constate ca ati contribuit cu o cota majorata la achizitionare de x% din bani donati de mama dvs.
Nu plecati din casa!
Intentati divortul pana la achitarea casei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept civil asupra apartamentului parintilor mei simonadrian simonadrian Buna ziua. Am sa incerc sa fiu cat se poate de concis si sa nu ma pierd in detalii plictisitoare pentru a detalia cat mai bine problema mea. Parintii mei detin ... (vezi toată discuția)
Programul prima casa ContemporaryCaveman ContemporaryCaveman Buna Ziua, Mi-ati putea spune, va rog, cam in ce consta programul \\\\"Prima Casa\\\\"? Am un imobil pe numele meu, iar cumparatorul vrea sa mi-l cumpere ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a folosi locuinta Teddy71 Teddy71 Buna ziua , Daca instanta incredinteaza copilul sotiei , iar sotia alege sa nu paraseasca domiciliul (apartamentul) initial comun , iar eu obtin o cota mai ... (vezi toată discuția)