avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Activitate Luxandra Calin Uricaru

Activitate Luxandra Calin Uricaru

Răspuns la discuția obtinere diploma bacalaureat
Buă ziua,
Vă mulțumesc pentru răspuns, aș dori să știu și cât timp de la sesiunea susținută mai sunt luate in calcul și recunoscute probele A,B, C și D. Mai exact câți ani?

daca am dat unele probe unde am luat note satisfacatoare insa am picat la doua materii cum pot sa finalizez totusi si sa iau diploma ?. sunt valabile probele absolvite? cit timp poate trece de la terminarea liceului si sustinerea bacalaureatului?
Bună ziua,
A-și dori să știu dacă se poate deschide un proces in Bucuresti, având în vedere că apartamentul este în Timișoara. Și pentru că fratele din Timișoara nu a fost de acord cu vinderea acestui apartament ci a investit în el renovândul, după ce mai bine de 10 ani la avut închiriat, dacă în instanța avem câștig de cauză pentru a nu-l despăgubi de investiția făcută, deoarece el este beneficiarul acestei investiții. Hotărârea de la-l renova înainte de a definitiva împărțirea acestui imobil a fost luată fără a se consulta cu fratele din Bucuresti, astfel crezând că la o eventuală evaluare si împărțire a imobilului se va ajunge sa-i dea o sumă modică si să rămână el în apartament.