avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate obtinere diploma bacalaureat
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

obtinere diploma bacalaureat

daca am dat unele probe unde am luat note satisfacatoare insa am picat la doua materii cum pot sa finalizez totusi si sa iau diploma ?. sunt valabile probele absolvite? cit timp poate trece de la terminarea liceului si sustinerea bacalaureatului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:15, 28 August 2019
Legea 1/2011
[ link extern ]
art.78
....
(4) În cazul nepromovării examenului național de bacalaureat, pot fi recunoscute în sesiunile următoare, la cerere, rezultatele la evaluările A, B, C și D susținute conform prevederilor art. 77 alin. (4), respectiv rezultatele la probele scrise E prevăzute la art. 77 alin. (4) care au fost promovate cu cel puțin nota 5.
Buă ziua,
Vă mulțumesc pentru răspuns, aș dori să știu și cât timp de la sesiunea susținută mai sunt luate in calcul și recunoscute probele A,B, C și D. Mai exact câți ani?



Ultima modificare: Miercuri, 28 August 2019
gi-jane2, moderator
Legea nu prevede un astfel de termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am si eu o intrebare legata de bacalaureat. am sustinut examenul ... Cornelno80 Cornelno80 Am si eu o intrebare legata de bacalaureat. Am sustinut examenul in 2009 a doua sesiune (din motive medicale nu am putut fi prezent la prima ). Am reusit sa ... (vezi toată discuția)
Termen 60 zile absolvire - somaj Stef111 Stef111 Buna ziua, am sustinut anul acesta examenul de bacalaureat si l-am picat in cele doua sesiuni, (iunie si august), astazi am fost la agentia fortelor de munca ... (vezi toată discuția)
Reinscrierea la liceu, urgent va rog... va multumesc :) tarkan tarkan Renuntare la diploma de bacalaureat :) Din ce am citit, am inteles ca domnul ministru Sorin Campeanu, ar fi afirmat ca se poate renunta si la diploma de ... (vezi toată discuția)