avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Am si eu o intrebare legata de bacalaureat. Am ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Am si eu o intrebare legata de bacalaureat. Am sustinut examenul ...

Am si eu o intrebare legata de bacalaureat.
Am sustinut examenul in 2009 a doua sesiune (din motive medicale nu am putut fi prezent la prima ).
Am reusit sa iau rezultate bune la toate materiile in afara de limba romana scris la care am picat.
Am mers urmatorul an in Iunie si am sustinut examenul de limba romana plus inca unul la biologie care mi-a fost introdus nou. Am reusit sa le promovez pe ambele romana 5.9 iar biologie 5.3.
Stiind ca am note foarte mari la celelalte materii nu mi-am facut probleme.
Notele mele nu mai sunt recunoscute pentru ca s-a schimbat structura examenului. in anul 2010. Inteleg ca nu se mai recunosc probele de oral, sport dar de ce sa-mi inlocuiasca o proba promovata cu alta.

Eu vreau sa mi se recunoasca proba de specializare pe care am studiat-o timp de 4 ani de zile si am luat nota 9, pe care ministerul educatiei a decis ca nu mai este de actualitete si a inlocuita cu biologia. In urma acestei specializari am primit si o diploma de practicant la sfarsitul liceului.


Se poate face ceva pe cale legala ?
Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Obtinere diploma bacalaureat Luxandra Calin Uricaru Luxandra Calin Uricaru daca am dat unele probe unde am luat note satisfacatoare insa am picat la doua materii cum pot sa finalizez totusi si sa iau diploma ?. sunt valabile probele ... (vezi toată discuția)
Diploma de bacalaureat gicu73 gicu73 Sunt la o scoala de asistenţi medicali ,dar pînă în prezent nu am diplomă de bacalaureat deoarece am terminat 12 clase dar nu am obţinut diploma de ... (vezi toată discuția)
Școala vlad100 vlad100 Am și eu o nelămurire Dacă fac școala in Franța și am după terminarea studiilor as vrea sa ma reîntorc in România sa merg la poliție trebuie sa ... (vezi toată discuția)