avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări Cornelno80
                      Utilizator

Cornelno80
                      Utilizator                    

Luxandra Calin Uricaru	                   

daca am dat  unele probe unde am luat note satisfacatoare insa am picat la doua materii cum pot sa finalizez totusi si sa iau diploma ?. sunt valabile probele ... (vezi toată discuția)
	                    Luxandra Calin Uricaru	                   

daca am dat  unele probe unde am luat note satisfacatoare insa am picat la doua materii cum pot sa finalizez totusi si sa iau diploma ?. sunt valabile probele ... (vezi toată discuția)

gicu73	                   

Sunt la o scoala  de asistenţi medicali ,dar pînă în prezent nu am diplomă de bacalaureat deoarece am terminat 12 clase dar nu am obţinut diploma de ... (vezi toată discuția)
	                    gicu73	                   

Sunt la o scoala  de asistenţi medicali ,dar pînă în prezent nu am diplomă de bacalaureat deoarece am terminat 12 clase dar nu am obţinut diploma de ... (vezi toată discuția)

vlad100	                   

Am și eu o nelămurire 
 Dacă fac școala in Franța și am după terminarea studiilor as vrea sa ma reîntorc in România sa merg la poliție trebuie sa ... (vezi toată discuția)
	                    vlad100	                   

Am și eu o nelămurire 
 Dacă fac școala in Franța și am după terminarea studiilor as vrea sa ma reîntorc in România sa merg la poliție trebuie sa ... (vezi toată discuția)