avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Școala
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Școala

Am și eu o nelămurire
Dacă fac școala in Franța și am după terminarea studiilor as vrea sa ma reîntorc in România sa merg la poliție trebuie sa dau ceva examen altul decât cel pe care îl susțin la academie ? Am nevoie sa îmi susțin examenul de bacalaureat in România deși dețin o diploma de bacalaureat aici in Franța ?
Cel mai recent răspuns: Demos , utilizator 22:43, 18 Martie 2019
In primul rand va trebui sa invatati limba romana!!!
Ce aveti dupa, citez: "și am după terminarea studiilor"?
Si mai departe "sa merg la poliție trebuie sa dau ceva examen altul decât cel pe care îl susțin la academie ".
In primul rand se va pune problema practica, dvs nu stapaniti bine limba romana, nu sunteti coerent in ceea ce scrieti deci va fi dificil sa reusiti oriunde veti dori sa dati examen in limba romana!!!
Diplomele europeene sunt recunoscute si se valideaza in diversele state UE, dar, asta nu inseamna ca aveti cunostintele necesare de limba si cultura al statului respectiv (in care vreti sa va validati diploma) pentru a sustine un examen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma de bacalaureat - documente pentru obþinerea certificatului de traducãtor ornela ornela buna,am si eu o intrebare si v-as multumi din suflet daca m-ati ajuta cu un raspuns ; am terminat liceul in spania dar nu am diploma de bac,l-am reluat in ... (vezi toată discuția)
Examen traducator Giotanna Giotanna buna ziua!! Anul trecut am sustinut examenul pentru obtinerea atestatului de traducator italiana-romana; romana-italiana, pentru a 2-a oara si ca de obicei am ... (vezi toată discuția)
Examenul pentru obþinerea certificatului de traducãtor în limba araba ºi recunoaºterea diplomelor emise de alt stat leilaa leilaa buna ziua ,am niste intrebari daca sunteti amabili sa mi raspundeti ,eu am o diploma de bac araba,si sunt studenta la fac de literatua engeza intro tara ... (vezi toată discuția)