avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Diploma de bacalaureat - documente pentru obþinerea ...
Discuție deschisă în Traduceri

Diploma de bacalaureat - documente pentru obþinerea certificatului de traducãtor

buna,am si eu o intrebare si v-as multumi din suflet daca m-ati ajuta cu un raspuns ; am terminat liceul in spania dar nu am diploma de bac,l-am reluat in romania dar nici aici nu am diploma de bac..unde ar trebui sa fac niste cursuri pentru a obtine licenta pentru traduceri ca apoi sa pot obtine si o autorizatie....sau mai bine zis...cu studiile pe care eu le am,pot obtine toate astea?astept sugestiile voastre.va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 12:17, 1 Noiembrie 2011

Din pacate, nu detineti calificarile necesare din punct de vedere al documentelor necesare pentru sustinerea examenului pentru acordarea certificatului de traducator in si din limbi straine.
Centrul de Pregatire Profesionala in Cultura, institutie publica subordonata Ministerului Culturii şi Cultelor, asigura organizarea examenului pentru acordarea acestui certificat iar la examinare se pot inscrie doar persoanele care au absolvit cel putin invatmantul liceal cu promovarea examenului de bacalaureat.
Orice licenta obtinuta in urma sustinerii unor cursuri de limbi straine nu reprezinta un reper pentru a va incadra la cerintele pentru inscrierea la examenele mentionate.
[ link extern ] /
[ link extern ]
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traducator pfa - pregatirea profesionala Roxie Roxie Buna seara, Intentionez sa imi scot autorizatie PFA (de la Registrul Comertului) pentru a putea lucra ca traducator. Am absolvit facultatea de limbi straine ... (vezi toată discuția)
Absolvent litere / engleza-franceza. pot obþine autorizaþia de traducãtor de la m.j. fãrã a susþine examenul organizat de cppc? silvia99 silvia99 Un absolvenit de Litere - engleza-franceza - ciclu de 3 ani, poate primi autorizatie de traducator de la Minister, fara a da examen (pe ambele specializari), ... (vezi toată discuția)
Atestat traducator matilda2010 matilda2010 obtinere atestat traducator Am terminat Facultatea de Cibernetica Economica la ASE Bucuresti , unde am facut 2 ani limba engleza si Facultatea de Limba si ... (vezi toată discuția)