Multumesc pentru raspuns. Vecinul de la parter are documente cu toata conducta de gaz, care-mi sunt necesare la dosarul pe care il voi depune la ENGIE (congaz) si tot dansul trebuie sa completeze un formular de accept sau proces verbal, nu am inteles prea bine de la Administratorul blocului. Ati atins intrebarea mea partial... In mod categoric nu s-a impartit in mod egal la toti locatarii, daca mie mi se cere o suma tripla. Eu doresc sa platesc aceeasi suma fixa de 340 ron(aceasta suma a fost platita acum o luna de penultima vecina care a renuntat la radet fiind la acelasi etaj cu mine(II) ,dar pe diagonala), si daca dansul nu isi acopera investitia sa se mai imparta inca o data la nr de apartamente. Zic bine? Dansul are pretentia sa-si acopere investitia doar de pe urma mea, eu fiind ultimul locatar care se racordeaza. Ce se intampla daca refuz sa dau 800-1000 ron si dau doar 340 ron? Categoric va refuza si dansul. Nu gasesc o cale amiabila. Ce pot sa fac in aceste conditii? Multumesc.
Vecinul de la parter, proprietarul conductei de gaz cred ca are ceva personal cu mine de cand m-am mutat in acest bloc. Initial nu a dorit sa accepte racordarea mea la teava de gaz, inchizandu-mi usa in nas, apoi s-a mai gandit si imi cere o suma exagerata de 800-1000 ron in conditiile in care restul locatarilor au avut o suma fixa de 340 ron. Ce e de facut? Chiar are dreptul sa imi ceara o suma tripla? Multumesc. (Mentionez ca sunt ultima persoana din bloc care a renuntat la radet)