daca am vb mai devreme cu dvs si nu am cu ce sal platesc ca sunt casnica si am grija de copil. am asteptat sami raspundeti o ora ar trebui daca puteti sami raspundeti va rog.
unde si cand trebuie sa aplic pentru autoritatea parinteasca de catre mine? deoarece el este violent. pot face in timpul procesului chiar daca va vrea el sa inceapa procesul?
mersi frumos poate castiga el copilul daca eu detin de anul trecut inregistrari audio cu amenintari cami ia copilul si injuraturi . ca este un violent si ca am avut un proces cand a dat in anglia in mine si ma lovit mereu. ? sa arat ca e violent?
Multumesc domnule avocat unde ar trebui sa ma duc sa execut aceste drepturi pentru mine si copil. Mentionez ca mereu ma ameninta am inregistrari cum imi spune ca imi ia copilul. Si ca am hartii de prezentare la proces din cauza ca a dat in mine. Unde trebuie sa ma duc
[Editare prescurtări. Vă rog să nu le mai folosiți, mulțumesc ]
Domnule av mihai tudor eu am spus cum se poate ca el ca tata sa aive dreptul cand el a dat in mine in a 3 si a 7 luna de sarcina ma jicneste si aduce oameni din trecut ca sa imi faca rau doar sa ma scoata din drepturile mamei. Cum sa poata fc el adn cand el in dreptul tata are linie. Imi poate lua copilul de langa mine?
Buna ziua imi poate spune cineva daca se poate face adn fara acordul mamei? Am un bebe de 4 luni poate sa faca adn fara acordul meu? El are linie in certificat. Eu doresc sa nui dau nici un accept sa faca adn. Deoarece este un om fr violent si vrea sa ma scoata din drepturile m mamei si se foloseste de minciuni si trecut. Care nicibu era copilul si nici nu eram eu cu tatal copilului. Mai ales ca am avut proces cu el ca a dat in mine in anglia. Ma puteti ajuta va rog.