avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... proces paternitate
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

proces paternitate

daca nu ai avocat intrun proces de paternitate... poti pierde procesul si il da tatalui copilul daca mama nu are avocat sal plateasca
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:04, 15 Ianuarie 2018
Buna seara ,

Nu neaparat,
In general intr-un proces este nevoie de un avocat.
Serviciile lui va inbunatatesc si va cresc sansele de cistig .deoarece pot fii unele aspecte de procedura pe care numai avocatii le cunosc.

daca nu aveti posibilitatea sa platiti un avocat va sfatuiesc sa faceti o cerere la Baroul de domiciliu pentru a solicita un avocat din oficiu.

cu speranta ca v-am fost de folos va urez SUCCES
Ultima modificare: Duminică, 14 Ianuarie 2018
Avocat Minoi Marian, Avocat
mersi frumos poate castiga el copilul daca eu detin de anul trecut inregistrari audio cu amenintari cami ia copilul si injuraturi . ca este un violent si ca am avut un proces cand a dat in anglia in mine si ma lovit mereu. ? sa arat ca e violent?
Buna seara ,

sfatul meu este sa va angajati un avocat. Veti avea mai mare succes mai ales ca sunteti mama.

Cu stima
daca am vb mai devreme cu dvs si nu am cu ce sal platesc ca sunt casnica si am grija de copil. am asteptat sami raspundeti o ora ar trebui daca puteti sami raspundeti va rog.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doamna, aveti nevoie de avocat ca nu pare ca va descurcati cu ce aveti de facut .
Pt ca nu aveti venituri, faceti cerere de mana cum va pricepeti ca in temeiul OUG 51/2008 asa cum a fost modificata, sa beneficiati de ajutor public judiciar sub forma asistentei din partea unui avocat. Depuneti si adeverinta de la administratia fiscala ca nu aveti venituri.

Nu va ia copilul si nici nu cred ca il vrea. Ce a cerut de fapt in actiunea lui ? Cand a cerut, ati fost citata ? Trebuie sa depuneti si intampinare, aveti un termen de cateva zile..
Nu are ce paternitate sa ceara pt ca isi poate recunoaste copilul. Deci, scrieti-ne ce a cerut de fapt.

Nu mai deschideti subiecte noi pt aceeasi problema, multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O mama disperata,cer ajutor daryo daryo am un copilas de 6 luni cu concubinul luindui si numele insa eu mam despartit cand avea doar 3 luni ,eu sunt maritata si acum nu pot sa mai scap de concubin ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume minor you you Buna ziua, va rog sa ma lamuriti cu o problema delicata.am un copil de 5 ani jumatate si in urma unui proces de paternitate cu tatal sau acesta la recunoscut ... (vezi toată discuția)
Tatăl inexistent în certificat de naștere AnaMaria40 AnaMaria40 Buna seara. Am si eu o intrebare. Va rog sa imi răspundeți. Fiica mea de 23 de ani are o fetiță de 2 ani. În certificatul fetiței nu apare numele ... (vezi toată discuția)