Nu neaparat,
In general intr-un proces este nevoie de un avocat.
Serviciile lui va inbunatatesc si va cresc sansele de cistig .deoarece pot fii unele aspecte de procedura pe care numai avocatii le cunosc.
daca nu aveti posibilitatea sa platiti un avocat va sfatuiesc sa faceti o cerere la Baroul de domiciliu pentru a solicita un avocat din oficiu.
mersi frumos poate castiga el copilul daca eu detin de anul trecut inregistrari audio cu amenintari cami ia copilul si injuraturi . ca este un violent si ca am avut un proces cand a dat in anglia in mine si ma lovit mereu. ? sa arat ca e violent?
daca am vb mai devreme cu dvs si nu am cu ce sal platesc ca sunt casnica si am grija de copil. am asteptat sami raspundeti o ora ar trebui daca puteti sami raspundeti va rog.
gi-jane2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Doamna, aveti nevoie de avocat ca nu pare ca va descurcati cu ce aveti de facut .
Pt ca nu aveti venituri, faceti cerere de mana cum va pricepeti ca in temeiul OUG 51/2008 asa cum a fost modificata, sa beneficiati de ajutor public judiciar sub forma asistentei din partea unui avocat. Depuneti si adeverinta de la administratia fiscala ca nu aveti venituri.
Nu va ia copilul si nici nu cred ca il vrea. Ce a cerut de fapt in actiunea lui ? Cand a cerut, ati fost citata ? Trebuie sa depuneti si intampinare, aveti un termen de cateva zile..
Nu are ce paternitate sa ceara pt ca isi poate recunoaste copilul. Deci, scrieti-ne ce a cerut de fapt.
Nu mai deschideti subiecte noi pt aceeasi problema, multumesc.
Schimbare nume minor
you
Buna ziua, va rog sa ma lamuriti cu o problema delicata.am un copil de 5 ani jumatate si in urma unui proces de paternitate cu tatal sau acesta la recunoscut ... (vezi toată discuția)