avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... o mama disperata,cer ajutor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

o mama disperata,cer ajutor

am un copilas de 6 luni cu concubinul luindui si numele insa eu mam despartit cand avea doar 3 luni ,eu sunt maritata si acum nu pot sa mai scap de concubin vine mereu cu pretextul sa vada copilul dar nu contribuie cu nimic la cresterea lui,inca nu am facut nici un demers inmpotriva lui noi stam in strainatate.vrea sa-mi faca numai rau si mai este si violent verbal as vrea sa stiu ce as putea face si daca pot sa mai trec copilul pe numele meu? vreau ras urgent
Cel mai recent răspuns: daryo , utilizator 23:48, 4 Octombrie 2011
Daca situatia pe care o relatati se petrece in strainatate , fiind vorba despre o alta legislatie decat cea romaneasca , va rog sa va adresati unui jurist/avocat din acea tara pentru a va ajuta in cunostinta de cauza.
Da, ar fi bine sa precizati in ce tara va aflati.
Daca este vorba de o legislatie straina va fi destul de greu sa va ajutam.
Dar, daca ne-ati indica tara poate ca nu ar fi de prisos.

Incercati sa cautati daca exista si acolo un forum de acest gen pentru a incerca sa va lamuriti principial.
sunt in italia acum stau cu sotul s copilul si ma gandeam ca poate sunt la fel legile sau macar sa ma invatati ce pot sa fac eu vreau sa schimb si numele oricum tatal nu ma ajuta cu nimik eu stau cu chirie si nu muncesc ne descurcam si noi un pik mai greu ,va multumesc
Da, legile din Italia se aseamana cu cele din Romania...cumva...
Daca exercita agresiuni verbale puteti chema carabinierii.
Aveti dreptul de a-i chema daca insista la un mod prea zgomotos.

Aveti si posibilitatea de a nu-i deschide usa, dar ar trebui sa cautati o solutie de mijloc pt ca poate ca isi iubeste copilul si de aceea este disperat.
Nu aveti cum sa ii schimbati tatal copilului.
Sotul dvs. nu este tatal copilului si doar prin adoptie s-ar putea produce schimbari sub aspect juridic,ceea ce nu ar fi recomandabil sa incercati sub nicio forma pentru ca s-ar enerva si mai tare...
pana la 3luni am stat cu el apoi incepuse sa bea ff mult a facut un accident apoi a dat vina pe mn si incepuse sa tipe cat mai des fiind si copilasul lg noi am avut scandal si cu parintii lui apoi el nu vroia sa ma lase sa plec cu copilul zicea ca doar singura pana la urma incepuse sa ma injure si sa dea in mn eu am apelat la carabinieri si numai asa am scapat de el si am depus si o plangere impotriva lui pt ca este ff violent

Alte discuții în legătură

Cer ajutor urgent daryo daryo am probleme cu ex concubin si am un baietel cu el trecut pe numele lui si suntem in italia ca drept urmare copilul este nascut aici este deci italian eu sunt ... (vezi toată discuția)
Despartire- concubinaj cu minori; violenta in familie Greso Greso Buna ziua. am fost in concubinaj si de multa vreme nu neam intales de mult ma batea dar nam zis la nimeni ca ma fost rusine. Da intro zi mam dus acas si ma zis ... (vezi toată discuția)
Bună ziua Petruta_ionela Petruta_ionela Va rog frumos sa ma ajutați am un copilaș de un an tatăl copilului de f multă vreme vb cu mine f urat. Menționez k nu sunt căsătorită legal cu el ... (vezi toată discuția)