Buna ziua. am fost in concubinaj si de multa vreme nu neam intales de mult ma batea dar nam zis la nimeni ca ma fost rusine. Da intro zi mam dus acas si ma zis sam iau hainele sa plec si eu iam zis ca plec cu copilu si am inceput sa ne fac bagajele si de acolo a inceput scandalu ma batut fata de copil saracu sa speriat dupa acea ma luat copilu din mana lo dus afara a venit inapoi si iar o dat in mine dupa acea mamdus afara dupa copil si bunicu lu prietenul meu a sberiat la mn sa il pun jos copilu si dupa acea prietenu meu la scos din mana mea iar copilu si dupa acea a fugit bunicuso dupa mn si ma lovit cu carja si ma tras de par. si apoi mor tapat la strada si am sunat la politie din orasu nostru. Da iei nu or facut nimica or zis ori ne intalegen ori ma duc la tribunal ca altfel eu copilu nu pot sal eau. deci a fost musai sa plec fara bebe are doar 1anisor. Da eu nu vreau la il parasesc nu stiu ce am de facut si daca am sanse sa il castig pe copil. Prietenu sta la casa parinteasca si nare nici un venit are doar masina si firma nu nu produce nimic de venit zero la el. Iar eu momentan nu lucrez da am casa lu bunica mea ea este in germania cu tatal meu. tatal meu a zis sa ma duc la medic legist dar nu stiu dupa acea ce am de facut tati neamurile mele ma sustin si or zis ca ma ajuta cu copilu. prietenu adoa zi de circ incerca sa se ma convinge sa ne intalegem fara tribunal. Da eu mam dat seama ca probabil ii e frica sa nu ma duc la medic legist si probabil ar vrea sam treaca vanataile si apoi sa ma dea in tribunal fiindca ma zis a doua zi ca va mere sa se angajeze ma gand ca are ceva planuri sal ea copilu. Eu am alocatia lu copil lunar 200 de lei iar mam gandit sa ma angajez sau sa im fac socialu de 400 total ar fi 600 sute de lei iar mamamea lucreaza iar tatamio in germania si or zis si iei ne ajuta. Eu stiu ca mas decsurca cu bebe 100%. Mie foarte frica nu stiu daca am sanse sa il castig fiinca au mare cunostinte in oras si in afara orasului inca si un procurol. Nu stiu ce trebuie sa fac???
Luati un certificat medico-legal, apoi introduceti actiune in instanta pentru stabilirea domiciliului minorului la dvs. si obligarea tatalui acestuia la plata unei pensii de intretinere.
Certificatul medico-legal va poate folosi pentru a dovedi caracterul violent al tatalui.
Despre divort
Vlad Alina
Sunt maritata a doua oara cu fostul sot.In prima instanta am avut custodia comuna si eu tutela.De data aceasta copilu are 6 ani,problema este ca de fata cu ... (vezi toată discuția)