Buna ziua imi poate spune cineva daca se poate face adn fara acordul mamei? Am un bebe de 4 luni poate sa faca adn fara acordul meu? El are linie in certificat. Eu doresc sa nui dau nici un accept sa faca adn. Deoarece este un om fr violent si vrea sa ma scoata din drepturile m mamei si se foloseste de minciuni si trecut. Care nicibu era copilul si nici nu eram eu cu tatal copilului. Mai ales ca am avut proces cu el ca a dat in mine in anglia. Ma puteti ajuta va rog.
AvTudor_com
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Rolul instantei este sa afle adevarul. Pentru realizarea acestui rol o sa stabileasca si cu privire la testul ADN.
Daca refuzati poate sa fie interpretata in favoarea celeilalte parti.
Sansele dvs de castig ar putea sa fie pe alt plan. Ati putea avea sanse in ceea ce priveste autoritatea parinteasca exclusiva, mai ales daca au existat acte de violenta pentru care s-au depus si plangeri penale
Domnule av mihai tudor eu am spus cum se poate ca el ca tata sa aive dreptul cand el a dat in mine in a 3 si a 7 luna de sarcina ma jicneste si aduce oameni din trecut ca sa imi faca rau doar sa ma scoata din drepturile mamei. Cum sa poata fc el adn cand el in dreptul tata are linie. Imi poate lua copilul de langa mine?
Nu are legătură recunoașterea copilului, faptul ca ii va fi tata, cu drepturile asupra copilului. Nu îl va lua de lângă dvs, va avea drept de vizita și cred ca veti exercita impreuna autoritatea parinteasca, asta dacă nu dovediți motive temeinice pt a o exercita singura, adică sa fiți singura care răspunde pt copil.