avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Intrebare despre consecințele recunoașterii ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Intrebare despre consecințele recunoașterii copilului

Am o fetita de 4 lui am nascut in spania ca tatal. Copilului nu ma primit acasa ultimile luni cand eram gravida si am nascut in spania si am pus fata pe numele meu.. Acuma ma chiama acasa si as vrea sai dau o sansa.. Daca mas duce acasa ar avea vreo posibilitate sa imi ia fata?
Ultima modificare: Duminică, 10 Decembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 12:17, 10 Decembrie 2017
Buna seara
Atata timp cat copilul nu-i recunoscut nu are niciun drept in ceea ce-l priveste.
Incercati dar sa nu regretati.
Va sfatuiesc sa nu acceptati inca recunoasterea copilului de catre tata pana nu vedeti daca, cu adevarat, si-a inteles rolul sau va cheama astazi si de maine va da iar afara din casa.
Cine v-a alungat odată din casă, vă va alunga şi a doua oară., numai că a doua oară vă va lua ceea ce vă este mai drag în lumea asta. Staţi acolo unde sunteţi, că staţi bine.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Martonze a scris:

Cine v-a alungat odată din casă, vă va alunga şi a doua oară., numai că a doua oară vă va lua ceea ce vă este mai drag în lumea asta. Staţi acolo unde sunteţi, că staţi bine.

Va poate face mari probleme si sicane si un om care da afara o gravida e o persoana care nu valoreaza mare lucru. Indiferent de ce v-ar spune, as zice pentru binele copilului sa nu va intoarceti.
Ia imaginati-va ca va da afara insa nu va lasa sa plecati cu copilul?
Stati linistita.


Am vrut sai mai dau o sansa pentru fata sa aive tata dar imi e frica sa nu ia fata este posibil sa o ia? Nu stiu ce sa fac
Ultima modificare: Duminică, 10 Decembrie 2017
Beatricemirela, utilizator
Fata are oricum tată, pe cel care vă cheamă acasă.Aici, el va merge la primărie, va recunoaşte copilul şi fără acordul lui , nu mai scoateţi copilul din Romania, sunteţi la cheremul lui.
Dacă rămâneţi acolo unde sunteţi, înscrieţi copilul în evidenţele autorităţilor de acolo, de unde să rezulte că domiciliul copilului e cu dvs., adică cu mama, în ţara X localitatea Y , pentru orice eventualitate în care vă păcăleşte cu cuvinte mieroase să vă împăcaţi, să reveniţi în ţară şi să reţină copilul.

Alte discuții în legătură

Buna ziua Adriana Eveline Adriana Eveline Am si eu o intrebare,sotul e plecat in afara iar eu am nascut in decembrie,trebuie sa fac certificatul celei mici,cum pot proceda? noi nefiind casatoriti! El ... (vezi toată discuția)
Acte copil mircea15032007 mircea15032007 STIMATI DOMNI , AM UN PRIETEN SI ARE O PROBLEMA VOARTE GRAVA , AS VREA DACA PUTETI SA MA AJUTATI SAU SA IMI DATI UN SFAT CE SA FACA . PRITENUL NOSTRU DE ... (vezi toată discuția)