avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ADN fără acordul mamei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ADN fără acordul mamei

Buna ziua imi poate spune cineva daca se poate face adn fara acordul mamei? Am un bebe de 4 luni poate sa faca adn fara acordul meu? El are linie in certificat. Eu doresc sa nui dau nici un accept sa faca adn. Deoarece este un om fr violent si vrea sa ma scoata din drepturile m mamei si se foloseste de minciuni si trecut. Care nicibu era copilul si nici nu eram eu cu tatal copilului. Mai ales ca am avut proces cu el ca a dat in mine in anglia. Ma puteti ajuta va rog.
Ultima modificare: Duminică, 10 Septembrie 2017
Admin, administrator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunt doua chestiuni diferite. O data este relatia dumneavoastra cu tatal, a doua relatia tata copil.
In prima situatie dvs puteti apela la institutiile statului pentru protejarea dvs si pedepsirea lui, atunci cand exercita acte de amenintare sau violenta.
In a doua situatie legea recunoaste parinteleui dreptul de a avea legaturi personale cu minorul. Atunci cand comportamentul lui reprezinta un risc pentru educatia, dezvoltarea si cresterea minorului, puteti solicita ca autoritatea parinteasca sa fie exercitata numai de catre dvs.
Multumesc domnule avocat unde ar trebui sa ma duc sa execut aceste drepturi pentru mine si copil. Mentionez ca mereu ma ameninta am inregistrari cum imi spune ca imi ia copilul. Si ca am hartii de prezentare la proces din cauza ca a dat in mine. Unde trebuie sa ma duc

[Editare prescurtări. Vă rog să nu le mai folosiți, mulțumesc ]
Ultima modificare: Duminică, 10 Septembrie 2017
Admin, administrator
unde si cand trebuie sa aplic pentru autoritatea parinteasca de catre mine? deoarece el este violent. pot face in timpul procesului chiar daca va vrea el sa inceapa procesul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare despre consecințele recunoașterii copilului Beatricemirela Beatricemirela Am o fetita de 4 lui am nascut in spania ca tatal. Copilului nu ma primit acasa ultimile luni cand eram gravida si am nascut in spania si am pus fata pe numele ... (vezi toată discuția)
Îl pot obliga pe tatăl biologic al copilului meu să-l recunoască? sunt amenințată cu expertiză psihiatrică din acest motiv Aura Daniela Aura Daniela Buna ziua! In anul 2013 am dat nastere unui copil care a fost conceput in timpul casatoriei mele ,dar nu cu sotul meu ,ci cu altcineva.Copilul a fost ... (vezi toată discuția)
Obligatie test paternitate. Acnaib22 Acnaib22 Daca tatal copilului cere testul de paternitate in instanta se poate ca mama sa refuze paternitatea ? (TATAL NU ESTE PE CERTIFICATUL DE NASTERE) Daca este ... (vezi toată discuția)