avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Activitate Anacriss

Activitate Anacriss

Va multumesc! Am un avocat dar nu puteam sa iau legatura cu el. Nu intelegeam despre ce este vorba si am crezut ca e ceva grav. Astazi am reusit sa vorbesc si m-a lamurit. Va mulțumesc inca o data.
Buna ziua! imi puteti explica si mie pe intelesul meu ce inseamna asta, va rog?
Complet: C2 civil Cameră de consiliu
Tip solutie: Anulează cererea
Solutia pe scurt: În temeiul art. 200 alin.4 N.C.Pr.Civ., instanţa dispune anularea cererii formulată de reclamanta ____ Ana Maria în contradictoriu cu pârâtul. ____.Cu drept de reexaminare în termen de 15 zile, de la comunicare. Pronunţată astăzi, 24.08.2020, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 24.08.2020

Vă mulțumesc pentru răspuns!
Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
Va trebui sa formulati o cerere in instanta aratand situatia tatalui minorului (sotul dumneavoastra).
solicitati ca citarea acestuia sa se faca atat in tara la domiciliul comun cat si prin mica publicitate si, eventual cu o adresa la Ambasada turciei la Bucuresti pentru a va sprijini in a afla despre persoana respectiva.
Ma indoiesc sa reusiti sa-l decadeti din drepturile parintesti dar incercati.

Buna ziua! Sunt căsătorită cu un cetățean turc de 6 ani iar în urma căsătoriei a rezultat un copil. Tatăl copilului a devenit dependent de droguri inca din timpul sarcinii iar când avea copilul 1 an și șase luni a plecat definitiv din țară și nu s-a mai interesat niciodată de creșterea și educarea copilului. Nu m-a ajutat cu absolut nimic de 4 ani, de când a plecat. Nu știu nimic despre el, unde sta sau alte detalii. Vreau să divorțez de el și nu știu ce pași am de urmat. Menționez că nu îmi permit un avocat și vreau să mă reprezint singura in instanță. Trebuie să deschid proces de divorț și separat de tutelă a copilului sau e procesul de divorț din care voi primi automat și tutela copilului? Copilul are doar cetățenie română. Ce cheltuieli voi avea de suportat? Care sunt șansele să îl decad din drepturile părintești. Vă rog să mă ajutați! Vă mulțumesc anticipat!
Buna seara! Sunt căsătorită cu un cetățean turc de 6 ani iar în urma căsătoriei a rezultat un copil. Tatăl copilului a devenit dependent de droguri inca din timpul sarcinii iar când avea copilul 1 an și șase luni a plecat definitiv din țară și nu s-a mai interesat niciodată de creșterea și educarea copilului. Nu m-a ajutat cu absolut nimic de 4 ani, de când a plecat. Nu știu nimic despre el, unde sta sau alte detalii. Vreau să divorțez de el și nu știu ce pași am de urmat. Menționez că nu îmi permit un avocat și vreau să mă reprezint singura in instanță. Și o altă întrebare ar fi, care sunt șansele să îl decad din drepturile părintești. Vă mulțumesc anticipat!