avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Activitate maria191983

Activitate maria191983

Sau as putea sa dau o declaratie la notar pe proria raspundere, ca nu mai detin aceasta masina si sa fie oprit impozitul, nu exista aceasta modalitate?
Sau daca o declar totusi furata, ce se poate intampla? Nu stiu cum sa procedez.
Sau daca o declar totusi furata, ce se poate intampla? Nu stiu cum sa procedez.
Bun si alta modalitate nu exista sa radiez aceasta masina de pe numele meu?
Ok, dar problema este ca nu mai am numele persoanei caruia i-am vandut masina. Se poate si asa?
Am vandut o masina acum vreo 5 ani, si nu am reusit sa fac contract de vanzare cumparare, am pierdut urma la indivudul care am vandut-o, si inclusiv urma masinii.Eu platesc impozit la aceasta masina. Exista vreo procedura sa radiez aceasta masina, s-o scot de la impozit? Nu stiu cum sa procedez, furata nu cred ca am cum sa o declar. Va rog daca ma poate ajuta cineva.
Răspuns la discuția Impozit auto
Multumesc frumos pentru raspunsuri!
Si ce sa fac, cum sa procedez, ce ma sfatuiti, ca, cu tipa asta de la primarie nu reusesc sa ma inteleg. I-am explicat si nu intelege, ma pune pe drumuri, imi spune sa ma duc sa-l caut pe individul caruia i-am vandut masina si sa vb.sa-si inregistreze masina.
Bun,am fost la politie si la fel mi-a spus, ca din moment ce am contractul si radierea nu ar trebui sa mai apar la impozit la mine. Cum sa procedez, i-am explicat la tipa de la primaria mea, acum nu stiu ce sa cred, nu si-a facut tipa asta treaba si nu a trimis situatia la timp pentru a fi scoasa de la impozit de pe numele meu sau de ce inca mai figurez cu aceasta masina. Problema este ca este o suma destul de mare, undeva la 1500 ron
Discuție Impozit auto
Buna ziua!
Am vandut o masina in 2014, am contract de vanzare cumparare si stampila de radiere de la primarie. Persoana care se ocupa cu taxele si impozitele la mine la primarie, nu stiu ce a facut sau ce nu a facut ca, aceasta masina inca se mai impoziteaza pe numele meu, deoarece ea imi spune ca ca persoana care a cumparat masina nu a trecut.o la impozit la promaria de care apartine. Vreau sa mi se elibereze o adeverinta deoarece vreau sa-mi fac buletinul si nu-mi elibereaza pana nu platesc acest impozit. Va rog un raspuns ca nu stiu cum sa procedez