avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Auto vândut fără contract, radiere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Auto vândut fără contract, radiere

Am vandut o masina acum vreo 5 ani, si nu am reusit sa fac contract de vanzare cumparare, am pierdut urma la indivudul care am vandut-o, si inclusiv urma masinii.Eu platesc impozit la aceasta masina. Exista vreo procedura sa radiez aceasta masina, s-o scot de la impozit? Nu stiu cum sa procedez, furata nu cred ca am cum sa o declar. Va rog daca ma poate ajuta cineva.
Ultima modificare: Joi, 14 Septembrie 2017
maria191983, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:27, 14 Septembrie 2017
Introduceti o actiune in instanta prin care sa se constate instrainarea acelui bun.
Ok, dar problema este ca nu mai am numele persoanei caruia i-am vandut masina. Se poate si asa?
Nu se poate introduce o actiune in contradictoriu cu nimeni.
Va trebuie datele de identificare ale persoanei care va sta in proces - nu poate fi introdusa o actiune fara aceste detalii.
Bun si alta modalitate nu exista sa radiez aceasta masina de pe numele meu?
Sau daca o declar totusi furata, ce se poate intampla? Nu stiu cum sa procedez.

Alte discuții în legătură

Cum radiez de la fisc un autoturism vandut, pentru care nu detin acte carmaciu carmaciu Am vandut in urma cu zece ani un autoturism unui cetatean, am mers cu el la primarie ca sa inregistram autoturismul pe numele lui. Era coada, asa ca l-am lasat ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism dupa ce a fost vandut in italia alinaion82 alinaion82 Buna seara! Am si eu o problema. Sunt in Italia de 3 ani, mi-am adus si masina dupa vreun an....am pastrat targa din Romania, ca sa nu platesc asigurarea ... (vezi toată discuția)
Instrainarea unei masini care la impozit a ramas tot la mine.ce pot face? luciamonica luciamonica Acum 2 ani am instrainat o masina.Urma ca in cateva luni sa vina sa obtina CF dar din pacate nu s-a intamplat asa masina ramanand la impozit si Politie tot ... (vezi toată discuția)