avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Activitate Marilena Gabriela Bailesteanu

Activitate Marilena Gabriela Bailesteanu

Mi se pare un lucru extraordinar de util si Va felicit pentru munca si pentru interesul Dumneavoastra de a ne ajuta!
As putea obține divorțul in România chiar dacă sunt căsătorită cu un italian de 16 ani (1/07/2001) si după trei ani de la căsătorie am obținut cetățenia italiana? Avem si un fiu in vârsta de 15 ani si locuim in Italia. Va multumesc!
va multumesc pentru răspuns si pentru amabilitatea dumneavoastră!

Se poate redobandi.
Actele se depun la la Autoritatea Nationala pentru Cetatenie, personal sau prin mandatar/avocat (atunci cand prezenta personala nu este posibila din motive temeinic justificate)
Nu exista taxe daca pierderea cetateniei a fost din motive neimputabile, sau taxe de pana in 200 lei daca a fost din motive imputabile solicitantului.

doresc sa redobândesc cetățenia romană mentinand-o si pe cea italiana! Sa am dubla cetățenie. Va multumesc!

Doriti sa redobanditi sau sa dobanditi cetatenia romana?
Ati spus ca pe cea italiana ati dobandit-o acum 13 ani. Pana atunci care era cetatenia dvs?

Sunt nascuta in România si acum 13 ani am obținut cetățenia italiana prin căsătorie. Doresc sa obțin si pe cea romană ca sa am dubla cetățenie. Ce trebuie sa fac? Va multumesc! Marilena Gabriela Bailesteanu.