avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorț în România de cetățean italian
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorț în România de cetățean italian

As putea obține divorțul in România chiar dacă sunt căsătorită cu un italian de 16 ani (1/07/2001) si după trei ani de la căsătorie am obținut cetățenia italiana? Avem si un fiu in vârsta de 15 ani si locuim in Italia. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Divort definitiv sau nu? dynu dynu Va salut pe toti, sunt un cetatean al R. Moldova, dar detin si cetatenia romana din 1996 (nascut in R. Moldova), in 1999 am incheiat o casatorie in R. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in 2013 m-am casatorit in italia(sotul italian). imediat ... milly1972 milly1972 Buna ziua. In 2013 m-am casatorit in Italia(sotul italian). Imediat dupa casatorie ne-am mutat in Romania si din 2016 locuim la parintii mei. Recent sotul meu ... (vezi toată discuția)
Paternitate C.Fabyola C.Fabyola Sunt romanca si sunt casatorita cu un cetatean italian, casatoria noasta a fost dor pt a obtine permisul de sedere in Italia ,nu am ... (vezi toată discuția)