La contestatia deciziei de pensionare depusa la sectia a-VIII-a Conflicte de Munca si Asigurari Sociale s-a admis in parte actiunea prin hotararea din data de 26.04..2021 , urmand ca solutia sa fie pusa la dispozitia partilor prin intermediul grefei instantei.
Nu am primit pana astazi aceasta solutie a instantei.Nu stiu daca aceasta solutie a fost trimisa la Casa de Pensii. Asadar intreb , va rog , care este termenul de punere la dispozitia partilor a acestei solutii.
am hotararea prin care se declara judecatoreste moartea tatalui;dupa trei luni am mers la tribunal sa cer hotararea definitiva si acolo mi se cere sa public un anunt intr-un ziar cu aceasta hotarare - este necesara pentru a intra in posesia hotararii definitive?
Revin la subiectul supus atentiei legat de calitatea de asigurat ca student cu intrebarea:este necesara plata contributiei la sanatate pe perioada iunie 2012(cand nu a luat examenul de licenta) - februarie 2013(la reexaminare a luat licenta).
daca licenta a fost luata in februarie 2013 si nu in iunie 2012 si in prezent este masterand in anul I mai este necesara plata contributiei la sanatate?
pentru a obtine un duplicat la certificatul de nastere,certificat obtinut in alt oras decat bucuresti este necesara deplasarea in acea localitate?!?(mentionez ca detin certificatul original care , din pacate , este plastifiat ...)