avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Activitate and2nanet

Activitate and2nanet

La contestatia deciziei de pensionare depusa la sectia a-VIII-a Conflicte de Munca si Asigurari Sociale s-a admis in parte actiunea prin hotararea din data de 26.04..2021 , urmand ca solutia sa fie pusa la dispozitia partilor prin intermediul grefei instantei.
Nu am primit pana astazi aceasta solutie a instantei.Nu stiu daca aceasta solutie a fost trimisa la Casa de Pensii. Asadar intreb , va rog , care este termenul de punere la dispozitia partilor a acestei solutii.
am hotararea prin care se declara judecatoreste moartea tatalui;dupa trei luni am mers la tribunal sa cer hotararea definitiva si acolo mi se cere sa public un anunt intr-un ziar cu aceasta hotarare - este necesara pentru a intra in posesia hotararii definitive?
Calendaristic vorbind,cat dureaza anul universitar(daca se poate cu trimitere la legi)
Răspuns la discuția Calitate de asigurat ca student
Revin la subiectul supus atentiei legat de calitatea de asigurat ca student cu intrebarea:este necesara plata contributiei la sanatate pe perioada iunie 2012(cand nu a luat examenul de licenta) - februarie 2013(la reexaminare a luat licenta).
Răspuns la discuția Calitate de asigurat ca student
Multumesc pentru atentia acordata...imicer scuze ca nu am specificat varsta;are 23 de ani.
daca licenta a fost luata in februarie 2013 si nu in iunie 2012 si in prezent este masterand in anul I mai este necesara plata contributiei la sanatate?
pentru a obtine un duplicat la certificatul de nastere,certificat obtinut in alt oras decat bucuresti este necesara deplasarea in acea localitate?!?(mentionez ca detin certificatul original care , din pacate , este plastifiat ...)
la suspendarea activitatii unui S.R.L.de catre cine sunt suportate pierderile respectivei societati