avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... declararea judecatoreasca a tatalui in urma disparitiei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

declararea judecatoreasca a tatalui in urma disparitiei

am hotararea prin care se declara judecatoreste moartea tatalui;dupa trei luni am mers la tribunal sa cer hotararea definitiva si acolo mi se cere sa public un anunt intr-un ziar cu aceasta hotarare - este necesara pentru a intra in posesia hotararii definitive?

Alte discuții în legătură

Ajutati-ma! sot disparut de 7 ani EneAlina EneAlina Sotul meu este disparut in Spania de pe data de 23.06.2006,l-am dat disparut in instanta de atunci.S-au implinit 7 ani de la disparitia lui si acum ce pot face ... (vezi toată discuția)
Stare civila pentru militar mort pe front teoma teoma Buna ziua tuturor, Ca sa deschid succesiunea pe bunicul am reusit, cu chiu cu vai, dupa un an sa obtin declararea judecatoreasca a mortii. Acum am ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila Iordache  Victoria Ioana Iordache Victoria Ioana Buna ziua, Stiti cumva daca se poate cumpara de la Tribunal Hotararea Judecatoreasca Definitiva? Hotararile Judecatoresti publicate in Buletinul ... (vezi toată discuția)