Buna ziua , soțul meu vrea sași ia o autoutilitara de 3,5 tone care se conduce cu B , si sa înceapă sa facă transport prin țara . A-și vrea sa stim de unde sa începem si ce acte ai trebuie sa înceapă sași desfășoare treaba pe cont propriu? Fara prea multe cheltuieli . Suntem din Jud Neamt
Va multimesc
Da ne-am întors definitiv dar se pare ca nu merge .... in străinătate avem încă casa noastră care am pus-o in vânzare ,cu munca am renunțat dar pot sa ma întorc oricând înapoi ca ma vor primi .
Buna , eu de puțin timp m-am întors din străinătate inpreuna cu familia mea (soțul si fatita noastră de 11 ani ) cei drept am avut câteva probleme in familie având soțul foarte gelos dar am sperat ca întorcândune in țara lucrurile sa se îndrepte si sa înceteze certurile , dar din păcate nimic nu sa schimbat . I-am propus soțului să-mi facă procura fetei sa pot plecată înapoi cu ea , dar nu vrea nici in ruptul capului sa ne lase sa plecam , chiar daca fetiței ai este foarte greu aici la scoala in clasa a 6 . Nu știu cum sa procedez