avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma de transport cu o autoutilitara de 3,5 tone
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma de transport cu o autoutilitara de 3,5 tone

Buna ziua , soțul meu vrea sași ia o autoutilitara de 3,5 tone care se conduce cu B , si sa înceapă sa facă transport prin țara . A-și vrea sa stim de unde sa începem si ce acte ai trebuie sa înceapă sași desfășoare treaba pe cont propriu? Fara prea multe cheltuieli . Suntem din Jud Neamt
Va multimesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Noiembrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 14:23, 7 Decembrie 2020
Cel mai simplu si mai economic este sa va adresati unui contabil sau expert contabil. Actele normative sunt exagerat de multe si nu vad cum ati putea desfasura activitatea altfel, cel putin din punct de vedere contabil/fiscal. Apoi mai sunt si reglementarile referitoare la transport pe care trebuie sa le cunoasteti si care nu tin de contabilitate.
Ultima modificare: Luni, 7 Decembrie 2020
Ioan Petru Butariu, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licenta de transport valabila din 5.03.2013 mikitud mikitud Buna ziua, Pentru o masina de transport marfa de 2500kg al carui proprietar este o persoana fizica este necesara aceasta licenta? Masina este folosita pentru ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma mihaita75 mihaita75 Buna ziua si felicitari pentru site-ul dumneavoastra ! =D>=D> Sunt foarte nou pe forum asa ca nici nu stiu daca scriu unde trebuie si daca voi fi citit ... (vezi toată discuția)
Vreau sa-mi deschid o firma de transport marfa. V2000 V2000 Buna ziua vreau sami deschid o firma de transport marfa dar cu o autoutilitara de la 2,8 t la 3,5t prelata sau dubă intre 5 si 10 europaleti in ... (vezi toată discuția)