avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Activitate Luizik

Activitate Luizik

Am 2 copii minori
Fetita 4 ani si baietel 4 luni..este foarte mult timp de cand noi ca si parinti ai lor nu ne intelegem dar am zis ca vor veni și timpuri mai bune..in final vrrem sa divortam ..oare sm sanse ca ambii copii sa ramana la mine?
Sotul meu de fapt parintii lui au o situatie financiara ff buna dar si eu am un apartament al.meu unde locuim impreuna un job bun si pot intretine copii.
Mentionez ca este un tip coleric care vorbeste urat si care si a permis sa ma loveasca dar nu am depus nici o plangere pt asta.
Pe mine copii ma ingrijoreaza sa ramana la mine.
Multumesc.
Discuție Suspendare CIM
In ianuarie 2018 urmeaza sa nasc si momentatan sunt in concediu de maternitate. Intrebarea mea este urmatoarea: contractul de munca cand se suspenda? Acum la intrarea in concediu de maternitate sau in CCi ?
Va multumesc
Buna ziua.La sfarsitul lui ian urmeaza sa nasc si momentan sunt in concediu de maternitate.intrebarea mea eate urmatoarea: contractul de munca cand se suspenda? Dupa terminarea celor 126 de zile sau de la intrarea in concediu de maternitate?
Răspuns la discuția Divorț cu minori
În momentul când fac cerere de divorț trebui să fac tot atunci si cerere pt încredințarea minorului?
Răspuns la discuția Divorț cu minori
Fetița are 3 ani si 2 luni iar cel de al doilea este încă în burtica.se va naste in ianuarie.stiu ca al doilea in mod sigur rămâne la mine dar mi e teama pt fetița.eu vreau sa stea cu mine mămica ei.
Ce șanse am sa raman cu ambii copii după divorț? Mentionez ca am un loc de munca sigur si domiciliul stabil si personal...si am condiții sa ii cresc singura.