Ce șanse am sa raman cu ambii copii după divorț? Mentionez ca am un loc de munca sigur si domiciliul stabil si personal...si am condiții sa ii cresc singura.
AvTudor_com
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Sansele sunt mari ca minorii sa va fie incredintati dvs. Instanta o sa tina cont de interesele fiecarui copil in parte. O sa ii intrebe si pe acestia, in functie de varsta lor.
Fetița are 3 ani si 2 luni iar cel de al doilea este încă în burtica.se va naste in ianuarie.stiu ca al doilea in mod sigur rămâne la mine dar mi e teama pt fetița.eu vreau sa stea cu mine mămica ei.
Buna ziua,
De principiu instantele de judecata NU DESPART FRATII.
Functie de interesul superior al minorilor, de conditiile oferite, de rezultatele de la cele doua anchete psiho sociale, instanta va dispune unde se stabileste domiciliul minorilor.
Aveti sanse, ca mama. sa se stabileasca domiciliul minorilor la dumneavoastra.
Odată cu pronunțarea divorțului, instanța va stabili locuința minorilor la unul dintre părinți, ținând seama de interesul superior al acestora. Șansele ca locuința fetiței să fie stabilită la domiciliul dvs. sunt foarte mari. De regulă locuința minorilor se stabilește la mamă, tatăl având drept de vizită.