avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorț cu minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorț cu minori

Ce șanse am sa raman cu ambii copii după divorț? Mentionez ca am un loc de munca sigur si domiciliul stabil si personal...si am condiții sa ii cresc singura.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sansele sunt mari ca minorii sa va fie incredintati dvs. Instanta o sa tina cont de interesele fiecarui copil in parte. O sa ii intrebe si pe acestia, in functie de varsta lor.
Ultima modificare: Duminică, 17 Septembrie 2017
AvTudor_com, utilizator
Fetița are 3 ani si 2 luni iar cel de al doilea este încă în burtica.se va naste in ianuarie.stiu ca al doilea in mod sigur rămâne la mine dar mi e teama pt fetița.eu vreau sa stea cu mine mămica ei.
Buna ziua,
De principiu instantele de judecata NU DESPART FRATII.
Functie de interesul superior al minorilor, de conditiile oferite, de rezultatele de la cele doua anchete psiho sociale, instanta va dispune unde se stabileste domiciliul minorilor.
Aveti sanse, ca mama. sa se stabileasca domiciliul minorilor la dumneavoastra.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Odată cu pronunțarea divorțului, instanța va stabili locuința minorilor la unul dintre părinți, ținând seama de interesul superior al acestora. Șansele ca locuința fetiței să fie stabilită la domiciliul dvs. sunt foarte mari. De regulă locuința minorilor se stabilește la mamă, tatăl având drept de vizită.
Ultima modificare: Duminică, 17 Septembrie 2017
Olimpiu DRUȚĂ - Cabinet de Avocat, Avocat
În momentul când fac cerere de divorț trebui să fac tot atunci si cerere pt încredințarea minorului?

Alte discuții în legătură

Soția a plecat în italia și de atunci legăturile s-au răcit. În plus, nu trimite bani pentru cheltuielile copilului și ale casei, ce șanse am să câștig copilul în instanță? Eu84 Eu84 Buna ziua. A-și dori doar un sfat de la specialiști în domeniu. Soția a fost plecata timp de 2 luni în Italia de comun acord. După 2 săptămâni ea sa ... (vezi toată discuția)
La cine ramane copilul? silbv silbv sunt casatorita de 2 ani in acest timp,am putut optine un credit pt prima casa,neam luat un apartament,si dupa un an a venit fetita pe lume...fata are 8 ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca cei doi concubini au un minor si vor sa se desparta? gheorghedarius35 gheorghedarius35 Buna ziua!am o intrebare?;daca cei doi concubini,se despart,si au un minor de 7 luni,mama coplilului nu are venit si nici nu a lucrat pana in prezent si mai ... (vezi toată discuția)