Din luna mai,m-am imbolnavit,dar nu am luat in seama am zis ca e oboseala accentuata si am lucrat in continuare,Am inceput sa slabesc ingrijorator cu ochi dusi in fundul capului si tremurarat al mainilor nemaiputind scrie sau tine o cana cu apa,in mana. In luna iulie pe data de 10 pina pe24 iulie am intrat in C.O.Am fost la medic si am descoperit glanda tiroida marita de 4ori fata de normal si bataile inimii marite.Inainte de acestea am intrat in depresie,avind sotul in spital ,unde aveam grija noaptea,si de acolo veneam la servici 10 ore /zi.Dupa 24 iulie am lucrat la casa de marcat pina la 27 iulie dupa care am lucrat in prezenta cumnatei ,al acestui patron.Pe 1 august 2017 am dat cerere de demisie nemaiputind lucra de starile care le aveam si stresul lor. Venea si sotia sa si ameninta cu politia.I-am spus patronului,nu a raspuns absolut deloc.I-am dat cererea cumnatei sale care era in magazin, a rupt-o.A inchis usa m-a apucat de tricou si m-a tirit in depozitul magazinului.mi-a zis daca nu lucrez aduce politia. I-am spus sa aduca politia ca eu nu am facut nimic si sa ma lase ca imi este rau.Apoi a sunat patronul, a venit si mi-a zis ca imi inchide contractul de munca in asa fel sa nu ma mai angajeze nimeni.Am uitat sa mentionez mai sus ca a verificat rolele de la casa in perioada 10 -24 iulie 2017.Dupa care a spus ca inerval de aproximativ 1ora de ce nu s-a incasat. Nu am avut clienti.Stiind ca nu sint clienti si vinzarile nu merg se razbuna pe angajati.Magazinul este dotat cu camere de luat vederi.Dupa ce am plecat a venit colega care era titulara la casa de marcat si incasarile au fost mult mai mici.Am vrut sa dau in judecata dar toata lumea m-a sfatuit ca e costisitor si ei au relatii mari.la ei nu a venit ANAF DE LOC.
Buna seara! In luna august 2017 ,mi s-a inchis contractul disciplinar,acuzindu-ma ca nu am eliberat bon fiscal de la casa de marcat si insusidu-mi sume in contul meu.Fara nici un fel de dovada,mai ales ca magazinul e dotat cu camere. Cum pot contesta aceasta acuzatie daca au trecut 30 zile. VA MULTUMESC.