avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... IESIRE DIN INDIVIZIUNE IN INSTANTA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

IESIRE DIN INDIVIZIUNE IN INSTANTA

Buna ziua! Ce acte se depun in instanta si ce costuri sint estimativ,pentru iesirea din indiviziune? In cit timp se finalizeaza maxim? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters440266 , utilizator 14:03, 24 Ianuarie 2018
Buna seara,
Actele care arata dreptul de proprietate,
Actele care arata cotele.
Date despre parti.
Cost DOAR pentru iesirea din indiviziune 3% din valoarea bunurilor (taxa de timbru), circa 1500 lei onorariu expert lotizare, onorariu de avocat.
Termen, in functie de incarcarea instantelor, fond si apel, cam 2 ani!
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire radu.rusu76 radu.rusu76 buna seara, Am mostenit niste terenuri de la bunica. Aceste terenuri sunt inscrise pe un titlu de proprietate pe care exista mai multe nume de persoane, dar ... (vezi toată discuția)
Succesiune Michi2475 Michi2475 Buna ziua. Suntem 2 mostenitori a unui apartament, iar sora mea nu doreste sa vina la notar pentru a finaliza succesiunea. Intrebarea mea este: Ce pot face in ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! mă interesează pașii, respectiv, durata și costurile ... MissD MissD Bună ziua! Mă interesează pașii, respectiv, durata și costurile orientative pentru ieșire din indiviziune în instanță, succesiunea fiind făcută ... (vezi toată discuția)