avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Casa si teren in indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Casa si teren in indiviziune

Daca numai platesc impozitul si pe cota celorlalti 5 mostenitori ce se intimpla,ei nu au platit niciodata. Pot sa vind fara iesire din indiviziune cota mea de 72mp.Nu se poate comunica pt iesire din indiviziune si nu vor sa se prezinte nici in instanta.
Cel mai recent răspuns: ContSters440266 , utilizator 13:59, 24 Ianuarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc frumos pentru raspuns!
Procesul de iesire din indiviziune se poate judeca si in lipsa partilor cu respectarea procedurii legale de citare.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coproprietarii refuza sa ofere copie de pe buletin pt cadastru vali_085 vali_085 Cum se poate obtine o copie a buletinelor coproprietarilor pt efectuarea unui cadastru si intabulare in cazul in care unul din coproprietari doreste sa isi ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren intravilan tiberius_iordache tiberius_iordache Buna ziua, As dori sa cumpar un teren de 250 m2 care se afla in fata casei mele, as dori sa stiu daca legal se poate vinde: Pe acest teren sunt 3 frati si ... (vezi toată discuția)
Plata impozit pe teren agricol Andr33agav Andr33agav Buna ziua, Exista un teren extravilan, detinut de mai multi coproprietari, obtinut prin mostenire. Vreme de 15 ani doar unul dintre coproprietari a platit ... (vezi toată discuția)