avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Activitate LEODOR

Activitate LEODOR

Bună ziua,
M-am stabilit în alt oraș, în urma căsătoriei cu sotia mea din alta localitate, care are un apartament bun propriu..Suntem casatoriti de peste 4 ani, ( fara copii) iar in toata aceasta perioada am avut doar viza de flotant inscrisa pe cartea mea de identitate , iar in prezent nici viza de flotant nu mai este valabila, Fosta locuința a mea, am vândut-o recent, pentru un imobil care nu este finalizat deocamdată.(locuința mea a fost bun propriu dobândit înaintea casatoriei)
.în ultimul timp s-au iscat multe neînțelegeri, ce vor duce la divorț.
Întrebarea mea este dacă este normal ca eu ,deși sunt încă căsătorit ,sa nu am nici măcar viza de flotant,? și cu atât mai mult sunt amenințat ca ma va da afara din locuință,chiar dacă nu suntem divorțați ....
Am început sa îmi caut chirie dar sunt amenințat zilnic ca va schimba butucul ușii locuinței,, îmi va arunca lucrurile pe casa scării ,ea având acest drept fiind proprietara!!!
Menționez ca am contribuit foarte mult la cheltuielile casei în toată aceasta perioada.
Ce ma sfătuiți sa fac?
Poate sa ma evacueze fără ca sa fim divorțați?
Dacă nu mai pot întra în locuința?
Politia nu o poate forță sa deschidă ușa locuinței.
În asemenea cazuri ce spune legea?

Buna ziua,
Sunt angajat de 1 an de zile la o fabrica si ocup o functie de conducere.
Am avut o perioada de proba de 120 zile , coresp functiei care o ocup .
As dori sa stiu daca sunt angajat de 1 an de zile , iar dupa perioada de proba, si pana in prezent nu am primit nicio modificare salariala, acest lucru este corect?
Va multumesc frumos si astept raspunsul Dvs.
Cu stima