avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Sunt angajat de 1 an de zile la o fabrica ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Sunt angajat de 1 an de zile la o fabrica si ocup ...

Buna ziua,
Sunt angajat de 1 an de zile la o fabrica si ocup o functie de conducere.
Am avut o perioada de proba de 120 zile , coresp functiei care o ocup .
As dori sa stiu daca sunt angajat de 1 an de zile , iar dupa perioada de proba, si pana in prezent nu am primit nicio modificare salariala, acest lucru este corect?
Va multumesc frumos si astept raspunsul Dvs.
Cu stima
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:04, 9 Octombrie 2020
Buna ziua,
Este corect, salariul este cel negociat si trecut in contractul de munca.
Si nu este obligatoriu sa creasca dupa perioada de proba.
Puteti solicita renegocierea acestuia, o marire....
Ultima modificare: Vineri, 9 Octombrie 2020
Ionut.ion, utilizator
Salariul individual se stabileste prin negocieri individuale intre angajator si salariat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna suplimentar - cu acordul partilor larisalaly larisalaly Buna ziua, Pentru a ramane in cadrul societatii, un angajat a cerut marire salariala si 9 zile de CO in plus/an. Fiind o modificare de comun acord presupun ... (vezi toată discuția)
Blocaj in negocere salariala vasianp vasianp Am ajuns aproape de a finaliza procesul negocierii,am primit dosarul cu documentele ce trebuie semanate de catre membrii Comisiei de negociere.In dosar am ... (vezi toată discuția)
Perioada de proba elenaispas elenaispas in codul muncii, valabil de la 1 mai 2011, referitor la perioada se proba, se mentioneaza, ca pentru contractele de munca pe perioada nedeterminata, perioadele ... (vezi toată discuția)