avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua, M-am stabilit în alt oraș, în urma ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua, M-am stabilit în alt oraș, în urma căsătoriei ...

Bună ziua,
M-am stabilit în alt oraș, în urma căsătoriei cu sotia mea din alta localitate, care are un apartament bun propriu..Suntem casatoriti de peste 4 ani, ( fara copii) iar in toata aceasta perioada am avut doar viza de flotant inscrisa pe cartea mea de identitate , iar in prezent nici viza de flotant nu mai este valabila, Fosta locuința a mea, am vândut-o recent, pentru un imobil care nu este finalizat deocamdată.(locuința mea a fost bun propriu dobândit înaintea casatoriei)
.în ultimul timp s-au iscat multe neînțelegeri, ce vor duce la divorț.
Întrebarea mea este dacă este normal ca eu ,deși sunt încă căsătorit ,sa nu am nici măcar viza de flotant,? și cu atât mai mult sunt amenințat ca ma va da afara din locuință,chiar dacă nu suntem divorțați ....
Am început sa îmi caut chirie dar sunt amenințat zilnic ca va schimba butucul ușii locuinței,, îmi va arunca lucrurile pe casa scării ,ea având acest drept fiind proprietara!!!
Menționez ca am contribuit foarte mult la cheltuielile casei în toată aceasta perioada.
Ce ma sfătuiți sa fac?
Poate sa ma evacueze fără ca sa fim divorțați?
Dacă nu mai pot întra în locuința?
Politia nu o poate forță sa deschidă ușa locuinței.
În asemenea cazuri ce spune legea?

Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:53, 15 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
O va amenda și cam atât, nu are cum sa o forțeze sa va primească.
Chemati politia daca va treziți evacuat.
Pe mine ma ingrijoreaza altceva. Ati cumparat deja casă care nu e gata? Ati scris în contract ca banii sunt ai dvs ca ati vandut un bun propriu?
În ce faza e casa, cat mai e pana la terminarea ei, o mai termina, mai lucrează cineva la ea?
Ultima modificare: Miercuri, 15 Noiembrie 2023
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu probleme fanusteff fanusteff buna dimineata sunt in divort cu sotia ,,ieri cand m-am intors de la munca am gasit usile blocate (infundat butucul in care bag cheia cu clei sau ceva ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant Orasand Orasand Buna ziua!As avea o intrebare.De curand am dat apartamentul nostru cu contract decomodat da doar semnat intre noi si ei,iar acum dupa cateva zile mi-au spus ca ... (vezi toată discuția)
Am introdus divorțul și ne-am despărțit în fapt. are dreptul soțul să intre forțat în locuința comună, ținând cont că e dobândită de soție înainte de căsătorie? FloareaStancilor FloareaStancilor Buna ziua. Rog răspuns urgent. Am deschis divorț și ne-am despărțit in fapt. Soțul are dreptul să intre forțat in locuința comună până la ... (vezi toată discuția)