avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Activitate Geobus

Activitate Geobus

Bună ziua. Am o nelămurire. Am fost în vizită la un prieten,la țară,care locuieste pe strada principala. Conform sensului meu de deplasare,el locuieste pe partea opusă,adică pe contrasens. Ca sa opresc,am semnalizat stânga si am trecut pe partea cealaltă oprind în fața porții. In acelasi timp,pe acolo a trecut un echipaj de poliție,care mi-a spus ca am circulat pe contrasens,si ca nu e legal ceea ce am făcut. Ar fi trebuit să merg până la prima intersecție si sa întorc. Mentionez ca nu este marcaj de linie continuă. As dori un sfat de la un expert daca ceea ce am făcut este sau nu încălcarea prevederilor legale. Si In cazul in care stăteam acolo, eu nu puteam să intru în curte pt ca circulam pe contrasens??
Multumesc
Multumesc mult pentru răspunsul dumneavoastra. Si exista sperante sa pot dovedi că de fapt sunt ale mele,adică din banii mei,odata ce am extrase bancare sau martori. Pun problema asa,pentru ca a trecut ceva vreme si ei tot nu vor sa divorteze. Iar daca aduc discuția , nu obtin un răspuns clar.
Si el cum poate dovedi că a cumparat din banii lui,atâta vreme cât nu a avut serviciu stabil... Multumesc
Multumesc pentru răspunsul dumneavoastra. Însă as vrea sa precizez ca as avea cum sa dovedesc ,întrucât eu am loc de munca stabil,am făcut un împrumut in banca pentru a le cumpăra. Sau astea nu sunt de ajuns...
Buna ziua! As dori sa adresez o intrebare,in speranta ca ma puteti ajuta cumva .. traiesc in concubinaj cu cineva,de aproximativ doi ani,insa respectivul nu este divorțat legal de soția sa,chiar daca sunt despărțiți de mai mult timp. Impreuna am cumparat diferite lucruri si mașinării agricole,din banii obținuți din muncă mea,dar care sunt inregistrate pe numele lui. Adică el este propietar. Dacă el se hotărăște să divorteze de soția lui, as dori sa stiu daca bunurile acestea achizionate impreuna si din banii mei,dar pe numele sau,se pun la partajul lor dupa divorț. Mentionez ca ei au deja o casa impreuna. Dar asta mă interesează,daca se pun la partaj si daca eu pot dovedi că de fapt sunt ale mele si nu are fosta lui sotie niciun drept. Multumesc mult.