Multumesc. Deci e, chirias fiind, nu am dreptul sa depun aceasta contestatie? Doar proprietarul? si daca proprietarul nu e in tara...si trec cele 10 zile nu mai am ce face?
Buna ziua,
sunt medic rezident in anul 2 si sunt angajata de o institutie a statului. Eu si colegii mei angajati acolo nu am primit niciodata bonuri de masa, spre deosebire de colegii mei care sunt angajati la diferite spitale, Cand am intrebat secretarele, ni s-a spus ca respectiva institutie nu a dat niciodata bonuri de masa si ca nici noi nu vom primi.
1. Din ce bani se aloca acestea bonuri?
2. cine e responsabil de ele?
3. avand in vedere ca suntem toti medici rezidenti, nu ar trebui sa primim si noi aceste bonuri? nu e discriminare?
4. care e legea care reglementeaza alocarea de bonuri de masa?
Multumesc!
Buna ziua!
Administratorul meu adauga penalizari la intretinere si am aflat de curand, citind tot la dvs pe site, ca ceea ce face este ilegal. Am sa explic:
Sa dau un exemplu practic:
intretinerea pe luna mai se afiseaza pe 16 iunie, si ca termen trebuie platita pana pe 15 iulie (termenul), dupa aceasta data, administratorul incepe sa calculeze penalitati de 0,2% pe zi, si astfel , pentru ca am achitat pe 27 iulie, acesta mi-a pus 6 lei penalizare pentru cele 11 zile de intarziere.
1. Este legal ce face? penalizarile se aplica imediat dupa expirarea termenului?
2. cum sa procedez? sa fac o contestatie? cum se formuleaza? catre cine? in cat timp ar trebui sa raspunda?
3. pot face eu, chirias , acest lucru sau trebuie sa fie semnata de proprietar?
4. pot cere sa mi se restituie si sumele din trecut pe care le-a aplicat? sau macar sa fiu scutita de contributia la fondul de reparatii in valoare sumelor penalizate?