avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Activitate Lavinia_Yn

Activitate Lavinia_Yn

Răspuns la discuția Contract vanzare cumparare imobil
Multumesc. Stiti cumva daca sesizez in termen de 30 zile se poate rezilia la notar? sau trebuie neaparat trimis in judecata daca nu exista o intelegere amiabila?
Buna ziua. Am cumparat o casa (2 camere in iasi) si am observat dupa ce a fost incheiata tranzactia, cand am inceput sa construiesc ca nu este facuta din caramida ci din chirpici. Contractul nu mentioneaza materialul din care este facuta casa ci doar faptul ca este casa de locuit. Nu a fost facuta o evaluare. Pretul la care am cumparat-o este de 27000 euro. am citit contractul de 3 ori si nu este o mentiune asupra materialului dar exista un paragraf care spune "vanzatorii garanteaza cumparatorilor contra oricaror vicii ascunse care fac bunul vandut impropriu intrebuintarii la care este destinat sau care ii micsoreaza atat intrebuintarea cat si valoarea , incat daca cumparatorii lear fi cunoscut nu ar mai fi cumparat sau ar fi dat un pret mai mic. Garantia este datorata daca viciul sau cauza lui exista la data data predarii bunului." Casa a fost mereu din chirpici dar nimeni nu a pus intrebarea nici macar in momentul vanzarii, Pot ataca/rezilia contractul in baza celor de mai sus si sa imi recuperez banii? Vanzatorii au declarat ca ei au trait mereu cu impresia ca materialul din care e facuta casa este caramida. Ce pot face va rog datimi un raspuns
Multumesc!
Multumesc!
Buna ziua
Sunt in proces de divort momentan si aproximez sa se finalizeze in DEc 2017. Dar intentionez in paralel sa merg mai departe cu o succesiune pentru casa care i-a apartinut tatalui meu. Imi puteti spune va rog daca ma afecteaza faptul ca sunt casatorita legal in momentul in care, in urma succesiunii eu voi detine o parte din casa ? Adica va avea si sotul drept la avea parte din casa care imi va reveni in urma succesiunii?
Va multumesc!