Buna ziua
Sunt in proces de divort momentan si aproximez sa se finalizeze in DEc 2017. Dar intentionez in paralel sa merg mai departe cu o succesiune pentru casa care i-a apartinut tatalui meu. Imi puteti spune va rog daca ma afecteaza faptul ca sunt casatorita legal in momentul in care, in urma succesiunii eu voi detine o parte din casa ? Adica va avea si sotul drept la avea parte din casa care imi va reveni in urma succesiunii?
Va multumesc!
Bunurile dobandite prin succesiune sunt proprii,deci nu vor fi cuprinse in masa de impartit,decat daca s - a prevazut ca ele vor fi comune,prin testament,spre exemplu.
Mostenire
lenutam
Buna ziua
in urma decesului tatalui, am mers la masa succesorala mama si cei 5 copii, din care 4 am renuntat,mostenirea fiind acceptata de mama si o ... (vezi toată discuția)
Cine mosteneste ?
whiskey
Fratele meu nu a avut copii, iar dupa decesul lui sotia acestuia a instrainat mai multe bunuri comune, de exemplu masina.
Fratii decedatului nu au fost ... (vezi toată discuția)
Mostenire
larisarazvan
Va rog frumos un raspuns la urmatoarea speta:
in cazul in care sotul decedeaza fara a lasa testament, urmasi sunt sotia si doi copii. Masa succesorala este ... (vezi toată discuția)