avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Activitate Monika2017

Activitate Monika2017

Ce sa fac daca nu mai gasesc Contract concesiune loc de veci al mamei dar am doar dovada platii taxei pentru 2023?
Multumesc
Un cetatean turc care nu are rezidenta in Romania are dreptul sa cumpere o masina din Romania si sa o foloseasca pe teritoriul Romaniei? Multumeasc anticipat!
Multumesc pentru raspuns. Seara buna!
Buna seara,
Este legal ca angajatorul sa imi opreasca din zilele concediul de odihna din anul curent (2017) deoarece anul trecut am folosit tot concediul de odihna si am luat si zile de concediu fara plata? Este vreo lege care scrie ca angajatorul poate face asa ceva? In contractul colectiv de munca nu scrie aberatia asta. Daca nu e legal ce ma sfatuiti sa fac? Multumesc anticipat
Multumesc pentru raspuns. La raspunsul 2 ce trebuie sa faca fiica ca sa devina raspunsul Practic da! Adica legea zice da si e posibil sa nu fie aplicata corect?
Intrebare 1: Pensia de deportat a mamei decedate se mosteneste? Fiica mostenitoare are 49 de ani si e pensionata pe caz de boala.

Intrebare 2: cand se incaseaza ultima pensie din luna decesului se va plati inclusiv pensia de deportat?