avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensia de deportat a mamei decedate se mosteneste?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensia de deportat a mamei decedate se mosteneste?

Intrebare 1: Pensia de deportat a mamei decedate se mosteneste? Fiica mostenitoare are 49 de ani si e pensionata pe caz de boala.

Intrebare 2: cand se incaseaza ultima pensie din luna decesului se va plati inclusiv pensia de deportat?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 21:54, 20 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
1. Nu se mosteneste.
2. DA!
Ultima modificare: Miercuri, 20 Septembrie 2017
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
Multumesc pentru raspuns. La raspunsul 2 ce trebuie sa faca fiica ca sa devina raspunsul Practic da! Adica legea zice da si e posibil sa nu fie aplicata corect?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se incaseaza. Este posibil sa intarzie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune după matusa+unchi+verișoara (toti decedati) , drept succesoral Marialascap Marialascap Bună ziua, Am o situație și încerc sa o înțeleg. Nu cunosc partea legala, așadar fiți blânzi cu mine. Încerc sa explic clar. 3 frați- ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in cazul unei succesiuni aproape succesive, decesul ... Bianca_Livia Bianca_Livia Buna ziua, in cazul unei succesiuni aproape succesive, decesul fiului, decesul mamei, fiul necasatorit si fara copii, mama divortata de tatal fiului de multi ... (vezi toată discuția)
Ce fel de act trebuie facut ?? Gyna Gyna Buna seara!Eu si fostul sot nu am facut partaj dupa divort ,iar abia acum ,la 5 ani de la divort am reusit in sfarsit sa il conving sa facem un act pt. fiica ... (vezi toată discuția)