Buna ziua, va multumesc pentru informatii. Intre timp am obtinut o hotarare executorie (dar nu definitiva) privind organizarea AGA. Numai ca, dl. Administrator a facut propriul lui convocator cu o zi inainte de decizia tribunalului dar l-a trimis cu 3 zile dupa pronuntarea hotararii. Deci in acest moment exista 2 AGA, una dispusa de tribunal si alta solicitata de el (dar care nu respecta convocatorul cerut instantei). Cum trebuie procedat? Noi, asociatii, ne temem ca va contesta AGA dispusa de tribunal pe motiv ca a facut-o el. Mai mult, conditiile in care putem solicita puncte de discutie noi pe ordinea de zi sunt imposibile in sensul ca nu putem face nimic. Cum ne sfatuiti sa-l obligam sa faca AGA in conditiile dispuse de tribunal? Daca ne prezentam la AGA lui, AGA dispusa de tribunal mai are valoare legala? Daca nu ne prezentam la AGA convocata de el, se poate contesta AGA dispusa de tribunal? Va multumim mult pentru ajutor.
Buna ziua. Din pacate nu avem. Societatea a inceput ca intre "prieteni", iar administratorul pe care noi asociatii l-am mandat cu puteri depline si perioada nelimitata s-a sustras inca de la inceput controlului pe care noi asociatii ni l-am statuat in Actul Constitutiv. Cel mai probabil vom ajunge sa convocam AGA prin instanta. Stiti cumva cat dureaza acest proces? Din momentul in care notificam instanta? Va multumesc!
Va multumesc pentru raspuns. Este vorba despre o societate cu raspundere limitata iar actiunile administratorului sunt contrare intereselor societatii. Ne dorim o formula simplificata si rapida de revocare fara posibilitatea atacarii deciziei pe motiv de nulitate absoluta.
Cum pot revoca asociatii care detin 100% din capital administratorul? Conform act constitutiv doar administratorul poate convoca AGA. Exista vreo solutie de revocare fara convocarea AGA de catre administrator?