avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Revocare administrator SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Revocare administrator SRL

Cum pot revoca asociatii care detin 100% din capital administratorul? Conform act constitutiv doar administratorul poate convoca AGA. Exista vreo solutie de revocare fara convocarea AGA de catre administrator?
Cel mai recent răspuns: chrispp , utilizator 16:56, 27 Decembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc pentru raspuns. Este vorba despre o societate cu raspundere limitata iar actiunile administratorului sunt contrare intereselor societatii. Ne dorim o formula simplificata si rapida de revocare fara posibilitatea atacarii deciziei pe motiv de nulitate absoluta.
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua. Din pacate nu avem. Societatea a inceput ca intre "prieteni", iar administratorul pe care noi asociatii l-am mandat cu puteri depline si perioada nelimitata s-a sustras inca de la inceput controlului pe care noi asociatii ni l-am statuat in Actul Constitutiv. Cel mai probabil vom ajunge sa convocam AGA prin instanta. Stiti cumva cat dureaza acest proces? Din momentul in care notificam instanta? Va multumesc!
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Administratorul are drept de opozitie? RodicaBi RodicaBi Buna ziua! un administrator al unui SRL are drept de opozitie cu privire la anularea hotararii AGA a revocarii sale pe motiv de nulitate relativa? Pe langa ... (vezi toată discuția)
Revocare admin/ excludere asociat srl zaitzus zaitzus Buna ziua, vin in fata dumneavoastra cu o problema si anume: In August 2013 am infiintat o srl avand domeniul de activitate distributie. Suntem 3 asociati, ... (vezi toată discuția)
Schimbarea administratorului babylon babylon suntem doi asociati intr-o firma ,iar domnul celalalt este si administratorul societatii am convocat de doua ori aga iar dinsul nici nu a venit sa prezinte ... (vezi toată discuția)