avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Revocare administrator SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Revocare administrator SRL

Cum pot revoca asociatii care detin 100% din capital administratorul? Conform act constitutiv doar administratorul poate convoca AGA. Exista vreo solutie de revocare fara convocarea AGA de catre administrator?
Cel mai recent răspuns: chrispp , utilizator 16:56, 27 Decembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc pentru raspuns. Este vorba despre o societate cu raspundere limitata iar actiunile administratorului sunt contrare intereselor societatii. Ne dorim o formula simplificata si rapida de revocare fara posibilitatea atacarii deciziei pe motiv de nulitate absoluta.
Buna ziua. Din pacate nu avem. Societatea a inceput ca intre "prieteni", iar administratorul pe care noi asociatii l-am mandat cu puteri depline si perioada nelimitata s-a sustras inca de la inceput controlului pe care noi asociatii ni l-am statuat in Actul Constitutiv. Cel mai probabil vom ajunge sa convocam AGA prin instanta. Stiti cumva cat dureaza acest proces? Din momentul in care notificam instanta? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Actiune civila de contestare hotararii aga la un srl otilia_adamescu otilia_adamescu Buna ziua avem urmatoarea situatie: sunt administrator unic si asociat cu 45%r la o firma de turism un SRL. Restul partilor sociale sunt detinute de o alta ... (vezi toată discuția)
Revocare administrator Am o situatie mai dificila si ma intreb daca cineva s-a intalnit cu un asemenea caz si ce e de facut. In speta, am un administrator numit prin act ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna aceast pasaj? Valentina_D Valentina_D Buna ziua, Vreau sa convoc AGA pentru revocarea mea din functia de administrator. Deci este revocare si nu retragere. Ajutati-ma , va rog sa inteleg ce ... (vezi toată discuția)