As dori sa cumpar un imobil prin credit ipotecar, dar in cartea funciara apare ca este un ordin de executare silita pt o datorie catre o societate comerciala, intrebarea mea ar fi:
as dori sa cumpar o masina inmatriculata in romania,
masina are numere de inmatriculare din judetul neamt, prorpietar in acte (civ si talon) este cel din judetul neamt care a vandut masina unei persoane din bucuresti cu care a facut contract v-c.
cel din bucuresti nu a inscris masina la primaria de care apartine...
eu as vrea sa cumpar masina de la el, cum ar trebui sa procedez? ce acte trebuiue sa primesc de la el pt a putea inmatricula masina pe numele meu? am nevoie de certificatul fiscal de la cel din bucuresti, o sa-mi trebuiasca si certificatul fiscal de la cel din neamt?
in cazul meu contestatia a fost depusa la judecatoria zarnesti (bv), euunde depun intampinarea? tot la judecatoria zarnesti sau la tribunalul bv de unde amprimit comunicarea?
am castigat in instanta anularea pv-ului pt. depasirea vitezei, politia a facut apel la sentinta si acum trebuie sa depun o intampinare, problema e ca nu stiu sa formulez aceasta intampinare, daca ma poate ajuta cineva?