avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1217 soluții astăzi
Forum Activitate mishu_

Activitate mishu_

Buna seara!

As dori sa cumpar un imobil prin credit ipotecar, dar in cartea funciara apare ca este un ordin de executare silita pt o datorie catre o societate comerciala, intrebarea mea ar fi:

cum se procedeaza in acest caz?

Multumesc!
buna ziua!

as dori sa cumpar o masina inmatriculata in romania,
masina are numere de inmatriculare din judetul neamt, prorpietar in acte (civ si talon) este cel din judetul neamt care a vandut masina unei persoane din bucuresti cu care a facut contract v-c.
cel din bucuresti nu a inscris masina la primaria de care apartine...
eu as vrea sa cumpar masina de la el, cum ar trebui sa procedez? ce acte trebuiue sa primesc de la el pt a putea inmatricula masina pe numele meu? am nevoie de certificatul fiscal de la cel din bucuresti, o sa-mi trebuiasca si certificatul fiscal de la cel din neamt?

multumesc!
Răspuns la discuția depunere intampinare

mai este nevoie sa platesc vreo taxa de timbre?
in cazul meu contestatia a fost depusa la judecatoria zarnesti (bv), euunde depun intampinarea? tot la judecatoria zarnesti sau la tribunalul bv de unde amprimit comunicarea?
Intampinarea unde trebuie trimisa? la aceeasi judecatorie sau la tribunalul de unde mi-a venit ultima comunicare?
buna ziua!

am castigat in instanta anularea pv-ului pt. depasirea vitezei, politia a facut apel la sentinta si acum trebuie sa depun o intampinare, problema e ca nu stiu sa formulez aceasta intampinare, daca ma poate ajuta cineva?

multumesc!