avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... depunere intampinare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

depunere intampinare

buna ziua!

am castigat in instanta anularea pv-ului pt. depasirea vitezei, politia a facut apel la sentinta si acum trebuie sa depun o intampinare, problema e ca nu stiu sa formulez aceasta intampinare, daca ma poate ajuta cineva?

multumesc!
Cel mai recent răspuns: mishu_ , utilizator 10:48, 22 Septembrie 2017
Buna ziua,
O formulati preambulul ca si cererea de chemare in instanta, aratati calitatea si numarul de dosar si motivele pentru care sa nu fie admis apelul solicitand respingerea lui.
Intampinarea unde trebuie trimisa? la aceeasi judecatorie sau la tribunalul de unde mi-a venit ultima comunicare?
Cititi motivele de apel formulate si incercati sa le combateti,puneti accent pe motivele retinute de catre instanta de fond care au dus la admiterea plangerii dvs la p v de contraventie.
Buna ziua,
La tribunal. Inscrieti numarul de dosar pe ea ca sa stie unde trebuie cusuta si depuneti-o in 2 exemplare
in cazul meu contestatia a fost depusa la judecatoria zarnesti (bv), euunde depun intampinarea? tot la judecatoria zarnesti sau la tribunalul bv de unde amprimit comunicarea?

Alte discuții în legătură

Drepturile intimatului Dumitru-George Dumitru-George -Ma numesc George B., si sint din Bucuresti. -In 2015, mergind in concediu la Zarnesti, (Bv.), lipsind de la masina,circa 2 ore,mi sa spart masina,(spargind un ... (vezi toată discuția)
Intampinare la declaratia de apel fara motive marian19 marian19 Apel ncpc (2019) Paratul a pierdut la fond la judecatorie. Am primit de la tribunal adresa sa depun intampinare, la care este atasata doar declaratia de apel ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru achitata. cerere anulata ca netimbrata. cerere de reexaminare sau apel? mariusstoican mariusstoican Buna ziua, Am formulat o cerere avand ca obiect contestatie la executare impotriva unei executari silite al carei titlu executoriu avea termenul de ... (vezi toată discuția)